Băsescu, Udrea şi EBA, bântuială de partid şi de stat GALERIE FOTO

Băsescu, Udrea şi EBA, bântuială de partid şi de stat GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Aproape de miezul nopţii, când se crăpa Halloween-ul în bucăţi, la sediul PD-L din Timişoara a fost şedinţă de partid. Pe treptele de la tnl pdl 8 ptnl pdl 6 ptnl pdl 4 ptnl pdl 3 ptnl pdl 5 pintrare.


Că era lacătul pus pe gratii. „Morţii vi” din politică  în poveste, tinerii liberali în realitate, nu s-au supărat. Doi dovleci cu zâmbetul crestat au fost pe post de reflectoare. De cum a apărut, Traian Băsescu a început să dea ordine „găozarilor, veniţi mai repede că am început să mă plictisesc”. S-a împiedicat de o bordură şi imediat Adriean Videanu a punctat „şefu sunt vechi. Trebuie schimbate. Daţi-mi măcar două oraşe să le pun borduri noi”. Modelul de bordură era pregătit – 200 euro bucata cu jumătate de mandat garanţie. Emil Boc,  pe post de decor în spatele lui Băsescu. În timpul ăsta Marko Bela boscorodea despre cum a votat UDMR guvernul. Sebastian Vlădescu buzunărea pe toată lumea ca să strângă bani pentru deficit. „Fetele preşedintelui” au fost, ca de obicei, în prim plan. EBA a pozat, cu geanta pe mână, prima oară-n boscheţi şi apoi atârnată de grilajul biroului de europarlamentar. „Unde-i Nuţi?” striga agitat Băsescu. Blondă, cu toace şi jambiere roz bombon, Elena Udrea a tulburat vederile colegilor de partid la miez de noapte. În timp ce Roberta Anastase îi număra. Fix 167. Moş Crăciun FMI a împărţit cadouri – un dovleac cu „să trăiţi bine” pentru   preşedinte, o cucuvea pentru Emil Boc şi nimic pentru Anastase. N-a lipsit poza Băsescu şi fetele lui. Când agentul Blaga s-a pus să-i controleze la ordin pe pedelişti în zonă au apărut şi patrula pe bune de la MAI. Care a supravegheat zona şi a raportat conştincios pe telefon. La plecare, morţii vi au lăsat protestul împotriva puterii şi  şi-au luat dovlecii. Pe motiv de criză.

1 COMENTARIU

  1. Intodeauna am considerat halouinul o sarbatoare secandhand.
    De fapt, avem politicieni secandhand. Avem modele secandhand. Aprope totu’ este secandhand.
    Tocmai am aflat ca la concursul de miss Universe a castigat Miss America, urmata de Botswana si Venezuela. Si parca ne laudam ca romancele sunt frumoase. Citind un nou articol am aflat si de ce nu castigam premii, chiar la un capitol unde suntem celebrii.
    Pai, Roberta Secandhand Anastase in loc sa dea rochia de prezentare catindatei pentru concurs a folosit-o ea insasi si a predat’o dupa final. Cand oricum nu mai conta. Pai, cand ne sabotam noi insine cum sa mai si castigam. iar la sabotatul propriilor concetateni ne pricepem de minune.
    Astazi am vazut o sluga in cel mai pur sens al cuvantului. Si pe tarlaua lu’ mosu’meu, de langa pavilioanele CFR, dumineca Ion – sluga se odihnea. Ei, astazi l-am vazut pe sluga cea chioara (ce se uita cu un ochi la faina si cu altu’ la slanina) cum se gudura pe langa stapanii de la FMI. Si pentru ce? Pentru o ciorzvata de carne si aia cu multa grasime. Pentru 900 de milioane.
    Pai, tot astazi am aflat ca am cotizat la UE cam 6 miliarde de ioroi si am luat cam vreo doua si un pic pe programe.
    Dar ca sa inchei intr-o nota optimista. Viitorul este luminos si se intrevad semne bune. Pai, de ce? Tocmai am aflat ca politicianu’ cu nume predestinat, Cristian Boureanu’ s’o impacat cu nasu’ Vladescu. Pentru cine nu stia, aflati ca prima nevasta a lui Boureanu – Irina – l-a parasit si a fugit in lume cu nasu’ Vladescu. Cat de mic sa fie orgoliul tau de macho ca sa treci peste asta? Sau problemele financiare ale Boureanului sa fie atat de mari incat sa-si doreasca ca pe cea de-a doua nevasta sa o vanda. Macar daca pleaca, are un oaresce profit. Mare-i gradina ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.