Ce a mai descoperit prefectul detectiv Băcală

Ce a mai descoperit prefectul detectiv Băcală

2
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiş, Mircea Băcală a avut parte de una caldă şi de una rece în investigaţia declanşată laprimăriile din judeţ pe tema mircea bacala superoferta 1 pînregistrării ilegale a maşinilor care primesc numere de moped – 90% dintre primării au răspuns solicitării după ce s-a plâns jurnaliştilor, dar a constatat că Primăria Timişoara l-a dezinformat. Băcală a declarat, astăzi, că majoritatea primăriilor din judeţ nu au înregistrat maşini care conform legii ar putea primi numere de moped – să nu depăşească viteza de 45 de kilometri pe oră şi să aibă o capacitate cilindrică de maxim 50 centimetri cubi. Există şi situaţii ciudate cum ar fi în comuna Valcani, unde primăria a dat numere galbene pentru două camioane şi două remorci „care circulă numai pe perioada lucrărilor agricole pe drumuri judeţene şi comunale.


Este o încălcare a legii pentru că, practic, nu sunt înmatriculate legal şi le-am cerut celor de la primărie să le retragă aceste numere”, a precizat prefectul. De asemenea, la Voiteni şi Nădrag, autorităţile locale au anunţat că vor retrage numerele date unor maşini pe care le-au înregistrat ilegal. Prefectul a anunţat că vor începe controalele poliţiştilor în tot judeţul pentru depistarea maşinilor cu numere de moped. După ce săptămâna trecută a felicitat Primăria Timişoara că a fost singura care a răspuns solicitării, astăzi, prefectul Mircea Băcală a susţinut că a fost dezinformat de adresa semnată de primarul Gheorghe Ciuhandu şi viceprimarul Sorin Grindeanu. A venit şi cu dovada – un anunţ cu fotografie prin care o astfel de maşină cu număr galben de Timişoara era scoasă la vânzare . „Sunt convins că domnul primar şi domnul viceprimar sunt de bună credinţă şi nu este vina lor că m-au dezinformat şi eu la rândul meu v-am dezinformat. Sigur este vina unor angajaţi. Vă cer scuze în numele meu şi al lor”, a susţinut prefectul. Întrebat cum de a găsit anunţul, Băcală a răspuns că „am un băiat foarte bun care  a găsit asta”. Unul dintre consilierii prefectului de Timiş este un fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii.

2 COMENTARII

  1. Pai, Gigele de astea te tii? Cauti masini de vanzare pe net? Bai, „juristu’ lu’ peste prajit” (cum ar spune Mircea Badea) tu nu stii ca singura proba in justitie este negativul foto si ala cu mandat de la procuror. Iar serei-u o fi bagat in procuratura, dar invers nu’i cazu’. Bai, napolitana expirata cum poti pune la indoiala cuvantu’ Ciuhendului? Vezi ca iar ajungi la contencios administrativ si pierzi de nu te vezi.
    Problema este ca pierzi timpu’ pe banutii nostri, ca doar si plimabatu’ pe magistrala bitzylor costa. Si nu putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.