Primarul Ciuhandu: „Nu este momentul să facem pomeni”

Primarul Ciuhandu: „Nu este momentul să facem pomeni”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a susţinut, astăzi, în cadrul şedinţei extraordinare a consiliului local că proprietarii gheorghe ciuhandu cu hartie 1 plocuinţelor din blocul de pe strada Constantin Brăiloiu, devastat de o explozie în luna ianuarie , trebuie să-şi asume costurile reparaţiilor. Asta după ce consilierul PD-L  Ovidiu Ciuhandu,a propus un amendament la rectificarea de buget prin care se crea un fond de rezervă al municipalităţii din care urma să fie acoperit costul reparaţiilor la acest imobil. ” Înţeleg că trebuie să existe o solidaritate cu oamenii în necaz, dar ca proprietar al unui apartament ai şi obligaţii.


Inclusiv cea de a-ţi asigura casa. Mulţi dintre cei care stăteau sunt chiriaşi, iar proprietarii nu plăteau nici un leu impozit pentru banii obţinuţi. Nu am pus potera pe ei, dar nici nu cred că trebuie să-i încurajăm să aibă un astfel de comportament.  S-ar crea un precedent periculos”, a declarat Ciuhandu. Primarul a dat ca exemplu explozia care a devastat imobilul de pe strada Cloşca unde „nu a venit proprietarul cu mâna întinsă să ceară ajutor la noi. Proprietatea incubă si responsabilitate. Nu este momentul să facem pomeni”. „Pisica” a fost aruncată înapoi pedeliştilor pe motiv că „prefectul s-a lăudat a doua zi după explozie că va da guvernul Boc cei 80.000 euro necesari pentru reparaţii din fondul special creat pentru situaţii de acest gen, după care i-a trimis pe oameni tot la primărie pentru că nu-s bani la bugetul central”. În final, la vot, amendamentul democrat liberalului a picat la vot, proprietarii având în continuare varianta de a semna un contract cu ADP şi de a plăti în rate reparaţiile la locuinţele distruse.

2 COMENTARII

 1. Ciuhandu Gheorghe, cind este vorba de niste oameni ramasi pe strada fara acoperis deasupra capului vorbesti ca nu le trebuie pomeni dar cind inciti consilierii locali sa voteze hotararea prin care anual din bani publici ajunge in societatea comerciala a lui Marian iancu cite 2 milioane si jumatate de euro nu mai vorbesti de pomeni
  Poate vei ajunge sa fi condamnat pentru frauda si atunci sa scape un oras intreg de tine
  Constat ca nu esti numai infractyor de drept comun dar esti si cinic
  Prost o fi cel care te va mai vota

 2. Nu vreau sa intru in polemica cu distinsa dna. avocat dar de data asta cred ca Ciuhendu’ are dreptate. In mod normal si in orice tara civilizata indivizii isi asigura proprietatea, fara a fi obligati la asta de autoritatile statului. Daca au proprietatea asigurata in caz de sinistru, firma de asigurari ii despagubeste iar omu’ ramane demn si nu devine un milog la usa politicienilor. Problema in Romania este ca ne-am obisnuit sa ni se dea. Sa ni se dea o plasa cu d’ale gurii in campania electorala. Sa ni se dea o casa noua la inundatii. Sa ni se dea o locuinta noua in caz de explozie in bloc. Sa ni se dea… Sa ni se dea…
  JFK spunea acum multi ani: Este cazul sa ne intrebam ce putem face noi pentru tara.
  Sunt de acord ca avem politicieni corupti, dar ce am facut noi ca si cetateni. I-am votat. Avem functionari corputi, dar ce am facut noi. Le-am dat mai departe spaga. Avem politai corupti, dar ce am facut noi. Le-am dat mai departe spagi. Avem judecatori corupti, dar ce am facut noi. Le-am dat mai departe spagi. Avem avocati incompetenti, dar ce am facut noi. I-am platit in continuare sa duca spagile la judecatori, procurori etc. Iar toate astea se intampla de prea multi ani iar acum cu totii suntem partasi ai aceluiasi sistem ticalosit. Si io, si Brendu’ si Ciuhendu’ si Falconetti si Chilotte si tata Jean si Nea Pompita si ceilalti. Lista este mult mai lunga. Vinovati suntem toti si cu totii vom suferi pana la urma, pentru ca omu’ umilit si infometat este violent si imprevizibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.