Zaher Iskandarani, anchetat de DNA într-un dosar cu prejudiciu de şase milioane...

Zaher Iskandarani, anchetat de DNA într-un dosar cu prejudiciu de şase milioane euro

1
DISTRIBUIȚI

Zaher Iskandarani a fost, astăzi, la sediul DNA Timişoara, unde este anchetat într-un dosar penal în care prejudiciul adus statului zaher 3 promân este de 6 milioane de euro. Această cauză a fost disjunsă dintr-o altă investigaţie a structurii centrale a DIICOT, legată de producerea de ţigări contrafăcute la fabrica de la Săcălaz.


În jurul orei 9,30, Iskandarani a venit însoţit de avocatul său. Neuitând vremurile când sute de arabi au asediat, practic, sediul Parchetului atunci când a fost ridicat pentru contrabandă cu ţigări, Zaher a pus mâna pe obiectivului unei camere. Era deranjat că era filmat în timp ce intra din nou să fie audiat de procurori. Pentru că avocatul său trebuia să plece, Zaher Iskandarani a stat în sediul DNA doar cât să semneze proces verbal prin care i s-au adus la cunoştiintă începerea urmăririi penale împotriva sa. Dosarul este legat de falimentarea voită a două societăţi, în urmă cărora s-a adus un prejudiciu de şase milioane euro, conform unei expertize existente la dosar. Nu a fost audiat, urmând ca să dea declaraţii în următoarele zile. Supranumit „Prinţul Banatului”, Iskandarani a fost condamnat şi anchetat în mai multe dosare de contrabandă şi evaziune fiscală.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca orcine, care citeste acest articol, nu e naiv sa creada ca \zaher va mai patzi ceva,sau….La ce bani are cumpara parchetu, o sczati timisoara si restu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.