Şeful PSD:”Nu exclud să susţinem candidaţi independenţi la Primăria Timişoara, dar şi...

Şeful PSD:”Nu exclud să susţinem candidaţi independenţi la Primăria Timişoara, dar şi la consiliul judeţean. Rupem pisica, gata”. Bojin, lăsat în stradă la întâlnirea Ponta – Ciuhandu

9
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD, Victor Ponta, a venit cu aer de schimbare, astăzi, la Timişoara, printr-o serie de declaraţii surpriză, dând semnalul unor mişcări bojin 23 pradicale în  cadrul filialei – poziţionarea clară anti PD-L a organizaţiei care până acum nu a deranjat nici cu o floare puterea şi candidaţi surpriză pentru posturile cheie. Toate planurile anunţate, ieri, de liderul filialei judeţene a partidului, Titu Bojin, au fost date peste cap, acesta primind nişte lovituri extrem de dure şi directe din partea lui Ponta. Prima a fost dată de Ponta încă de la conferinţa de presă unde a anunţat că „nu excludem ca la Primăria Timişoara Uniunea Social Liberală să susţină un candidat independent, cum acelaşi lucru nu-l exclud nici la consiliul judeţean. Principalul obiectiv este să scăpăm judeţul de PD-L.  Atenţia noastră este îndreptată în special către instituţiile conduse de democrat-liberali. Dacă nu se supără domnul Ostaficiuc o să încercăm. „. Întrebat de intenţiile liderilor PSD Timiş, Titu Bojin, şi PNL Timiş, Nicolae Robu, de a candida la consiliul judeţean şi, respectiv, la primărie, Ponta a susţinut că „este normal ca liderii să-şi anunţe intenţia, dar după rezultatele acelor sondaje de opinie se va stabili cine va candida. Aceasta regulacare se va aplica în cadrul USL pentru toată lumea”.  Rămas şef la Apele Române pe toată perioada guvernării Boc cu sprijinul preşedintelui PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, şeful PSD Timiş a făcut feţe feţe la declaraţiile tranşante ale lui Ponta.

După conferinţa de presă de la sediul PSD Timiş, Victor Ponta a plecat împreună cu viceprimarul Sorin Grindeanu, şeful PSD Timişoara şi prim-vicepreşedinte la nivel judeţean, spre Primăria Timişoara.


În maşină s-a urcat, în mare grabă,  şi şeful pesediştilor timişeni, Titu Bojin. Surpriza cea mare a fost în faţa primăriei, când Ponta a urcat la întâlnire doar cu Grindeanu. Bojin a rămas în stradă, îmbrăcat doar în costum, alături de un coleg şi şoferi. Timp de aproape 40 de minute, Ponta a discutat cu Gheorghe Ciuhandu în biroul acestuia. La un moment dat, şi viceprimarul Grindeanu a fost chemat la discuţii. La ieşirea din cabinetul primarului, Ponta nu a exclus o susţinere a acesuia la următoarele alegeri din partea USL deoarece ” din punctul meu de vedere este un proiect naţional să scăpăm de Partidul Democrat Liberal şi în acest proiect naţional, domnul Ciuhandu este de partea bună, aşa cum este domnul Oprescu la Bucureşti, aşa cum este domnul Johannis la Sibiu, trei oameni pe care i-am respectat şi i-am considerat întotdeauna de partea bună, fără să fie membri PSD sau PNL”. Pe scările primăriei, Ponta a anunţat că în privinţa dragostei dintre PSD şi PD-L în Timiş „se rupe pisica, gata. Sunt multe situaţii locale în toată ţara unde au existat astfel de alianţe cu PD-L, situaţii care nu sunt în regulă”.

9 COMENTARII

 1. O privighecioara ce statea pe pervazu’ primarului a reusit sa devoaleze o parte din discutia dintre cei doi.
  Ciuhendu: Victoras, bine’ai venit.
  Ponta: Ma bucur sa te vad bine sanatos.
  Ciuhendu: Trebe sa vorbim serios. Biju’lache asta al tau face blat cu Brendu’, pardon cu Ostaficiuc. Ma inebuneste Aburici asta cu poreclele. Da’ treaba e serioasa. Asta face blat. Tu ce ai de gand sa faci?
  Ponta: Pai, sa vedem, stii ca noi acu’ am facut o alianta si trebe sa gandim la un alt nivel.
  Ciuhendu: Alt nivel pe dracu. Hai ma Victoras, ai uitat cand de 1 Decembrie am semnat protocolu’ ala sa’l scoatem prezidente pe Mihaeladragosteamea Mirciulica, pispirica. Ai uitat cand m’am facut de ras atunci? Io atunci am fost fer cu voi si voi mi’ati promis ca ma ajutati la alegerile din 2012 si puneti unu’ care sa nu conteze.
  Ponta: Ce’am promis ramane valabil….
  Si s’a inchis geamu’ si privighecioara n’a mai auzit nimic.
  Acu io cred ca desi conashu’ Robu si’ar dori sa catindeze la fonctia de primar, mai mult ca sigur ca la nivel central se va hotari ca la primarie, USL o sa puna un catindat care sa nu conteze, un noname, un nobrend. Dar ce te faci daca acel noname, nobrend va castiga alegerile, pe ideea ca oamenii satui de botu’ imblanit al Ciuhendu’lui va vota masiv impotriva acestuia si a clicii din primarie.

  Dar in alta ordine de idei, nici la PD minus L situatia nu este mai roza. Cioara de la Cucuveni mi’a relatat urmatoarea discutie intre ciorcovatz, Coana Joitzyca si Ghita Falconetti.
  Ciorcovatzu’: Mai Ghitishor, ma omori cu zile. Ce mi’ai facut, mai Ghita? Pai, ma beleregule, tu esti normal?
  Falconetti: Sefu’, da’ n’am facut nimic rau. Chiar am stat cuminte, in ultimele zile.
  Ciorcovatzu’: Acu’ e tarziu. Pai nu tu mi’ai spus ca Blejnar e bun. Nu tu mi’ai spus ca ospataru’ ala de Igas e baiat bun. Si io ca bou’ am pus botu’ si i’am numit in functii.
  Coana Joitzyca: Traiane, vezi io ti’am zis. Da’ tuuuu?…
  Ciorcovatzu’: Nutzyyyy? Taci! Cand vorbesti cu mine, sa taci. Ghita, hai sa’ti spun ultimu’ pocinog. Ma’ sunat Ostaficiuc de la Timis si Pitzyponcu’ Gastric, pfui drace, iar m’o inebunit aburici cu poreclele lui. Si amandoi erau foarte suparati ca pe feisbuc tu te’ai apucat sa’i dai pretenia lu’ aburici de mehala. Pai, ma GHita, ala de un an de zile, toaca la mine, toaca la elena, toaca la ostaficiuc si la pitzyponcu’ gastric. Iar tu te dai frend cu el pe feisbuc.
  Falconetii: Pai, sefu’ stai un pic sa’ti esplic. Aburici de mehala este frend cu peste 25 de organizatii ale partidului. Este frend si cu tine pe feisbuc. Este frend si cu doamna Elena. Si altii din pedele sunt frenzii lui pe feisbuc. Chiar se lauda ca o sa candideze la presedentia partidului.
  Ciorcovatzu’: Ma Ghita, faptu’ ca aburici este frendu’ meu si a lu’ elena pe feisbuc este problema mea. De cand ma judeci tu pe mine, ma acesta? Tu ai uitat ca io te’am facut mare. Fara mine ai fi cersit acolo la tine la Ineu si te’ai fi imbatat seara la birt cu matrafox, servit si indoit de ospataru’ Igas. Ca mi’o zis mie aburici pe feibuc ca tie’ti place matrafoxu’ de pe vremea cand erai student. Cica asa i’ar fi zis lui unu’, mossad 2.
  Falconetti: Sefu’ e o minciuna. Nu’i adevarat. Plus, sefu’ ai uitat ca atunci cand eram presedinte la tineret te’am ajutat. Ai uitat ca din banii colectati de Blejnar ai tiparit afise in campanie. Si plus, de cate ori te’am ajutat? Pai, sefu’!!! Tu apleci urechea la ce spune Brendu’ si Pitzyponcu’ Gastric. Pfui, ca m’am molipsit si io de la aburici.
  Ciorcovatzu’: Da cu Blejnar am dreptate . Ca am auzit ca s’a cam obraznicit si a inceput sa nu mai respecte intelegerea. Tocmai am primit extrasle de cont din Cipru, Cayman, Elvetia si celelalte banci si am observat ca este a doua luna in care sumele intrate in conturile mele au scazut dramatic. Pai, io d’aia m’am chinuit sa ajung presedinte? Pentru maruntis, iar el isi face vila mai mare ca Elena. Asta’i nesimtire.
  Falconetti: Sefu’ este iarna si au scazut incasarile, dar inca n’a intrat portu’ Constanta si Vama Ungheni. Si stii ca acolo’i bataia pestelui.
  Ciorcovatzu’: Bine, ma Ghita. Dar primu’ lucru acu este sa’i dai anfrend lu’ aburici. Iar despre Blejnar, am vorbit cu Boc si marti o sa …
  Si aici s’a inchis geamu’ si pretenaru’ meu n’a auzit ce o sa pateasca Blejnar, asa ca asteptam ziua de marti.
  Cat despre Brendu’ si Pitzyponcu’ Gastric le reamintesc ca sunt pe faras in PD minus L. In fata lor, multi inca isi arata „respectu'” dar pe dindos chicotesc si rad chiar in hohote, de sbaterile lor. Si mai mult ca sigur Victoras o sa impuna la nivel local un contracandidat care o sa mature pe jos cu Brendu’. Iar Pitzyponcu’ Gastric o sa’l astepte dupa colt sa’i ia mau’.

 2. „in acest proiect national domnul Ciuhandu este de partea buna” Mare atentie Poanta ca in Timisoara, partea buna este cea impotriva comunismului, si a mafiei rosii !! Chiar nu ai invatat nimic in dec 2009 ????

 3. singuru care n-are emotii ii Titus Bojin ! daca-l dau astia afar’ i se rupe. iel are meserie buna, sa suie pra tractoara si castiga banii cat vrea tractoru lui. ca din cate stiu ‘nainte,de as face masterat doctorat si liceu ierea tractorist pra utos ! asa ca meseria ramane bratara de aur !

 4. Acu’ ca vulturash cracanatzi si rebegitzi de frig, au ramas fara sait si fara pene s’au apucat de colindat pe net si au inceput sa’si dea cu pararea de cine s’ar ascunde sub nick’name-ul lu’ je.
  Daca tot au ramas fara sait pe motive de divortz si neintelegeri la partaj si au timp suficient sa’si dea cu parerea, vulturash’ilor io le recomand urmatoarea lectura:
  http://www.descopera.ro/natura/6849690-60-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-ciori-corbi
  Asa poate vor intelege ca simbolul lor cracanat, rebegit si fara pene nu reprezinta o inaripata demna de a fi luata in seama.
  In alta ordine de idei, le recomand sa fie mai bine atenti la activitatea lor si sa nu mai cada in pacaturi ca cine stie, poate de data asta raman definitiv fara carnete de conducere, poate chiar fara masini (pen’ca urmeaza sa fie executate pe motiv de neplata a datoriilor, cine stie cate se pot intampla in viata unei pasari certata cu legea).
  Oricum io va urez „santajuri babane”, ca poate asa va mai reveniti din rebegeala si va cresc penele inapoi. Ar mai fi o solutie. La Arad se face transplant de pene, dar trebe sa mergeti cu gaurile facuta, iar penele e de plastic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.