PSD alături de PD-L în afacerea Ostaficiuc – Ornella Design

PSD alături de PD-L în afacerea Ostaficiuc – Ornella Design

1
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, democrat liberalul Constantin Ostaficiuc, a trecut fără probleme, astăzi,  prin plen proiectul psd vot pro ostaficiuc 1 pde hotărâre prin care firma familiei sale a primit o serie de facilităţi şi amânarea termenului de operaţionalizare pentru hala construită pe parcela concesionată în Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara, parc proprietate a CJT. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că, în firma Ornella Design care are contract cu consiliul, acţionari sunt soţia, fiica şi ginerele preşedintelui Ostaficiuc. În discuţiile de dinaintea şedinţei, s-a discutat ca în plen să nu se abordeze absolut deloc problema incompatibilităţii existente. Singurul care a spart embargo-ul a fost consilierul judeţean ţărănsit Viorel Sasca care l-a întrebat pe secretarul instituţiei dacă există o problemă legală.


Iniţial, Petrişor Nădăştean a susţinut că „nu pot să vă dau nici un răspuns. Trebuie să văd cine e administratorul. O să studiez problema şi o să vă informez”. La insistenţele consilierului şi după ce Ostaficiuc a spus cu jumătate de gură că administratorul este ginerele său, brusc, secretarul CJ Timiş s-a răzgândit şi a aafirmat că „nu există o incompatibilitate legală. Preşedintele reprezintă Consiliul Judeţean Timiş, dar nu e CJT. Este un contract între două persoane juridice. Dacă ar exista o situaţie de incompatibilitate, preşedintele ar putea delega unui vicepreşedinte să semneze anexa la contract”. Extrem de vocal la alte subiecte, şeful pesediştilor timişeni, Titu Bojin, care este şi directorul Direcţiei Apelor Române „Banat”, nu a scos nici un cuvânt şi a votat alături de majoritatea consilierilor PSD, PD-L, PNL şi PNŢCD pentru aprobarea proiectului. Singurii care s-au abţinut au fost preşedintele CJT, pe motiv cî este vorba de firma familiei, pesediştii Adrian Negoiţă şi Horea Băcanu, liberalii Sorin Supuran şi Leontin De Maio.

1 COMENTARIU

  1. Pupat piata Endependentii!
    Acu’ se vede cine are enterese in Parcu’ Industrial. Daca nu s-ar fi votat proiectu’, un old man de pe balta din Ianova imi spunea deunazi la o partida de pescuit ca daca nu trece de plen, atunci Brendu’ o sa arunce pe piata acte privind implicarea unora si altora in contractele de concesiune incheiate de Cejete, precum si in contractele si subcontractele de achizitii publice.
    Asa ca: Ciocu’ mic si joc de glezne in continuare. Plus, zicea acelasi old man ca pesedeului i s-au promis „discaunturi” mari la tipariturile ce se vor face in campania electorala si netiparirea de catre PD minus L de materiale denigratoare la tipografia fameliei. Gogosi pe grosi, ca doar si minciuna’i vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.