Vameşul Gubic a făcut recurs la arestare, deşi e fugar UPDATE...

Vameşul Gubic a făcut recurs la arestare, deşi e fugar UPDATE 1 Pe cine a eliberat ÎCCJ

0
DISTRIBUIȚI

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca, astăzi, recursurile ultimului lot de poliţişi de frontieră şi vameşi de la Stamora Moraviţa, vamesi arestati01arestaţi de Curtea de Apel Bucureşti, în urma anchetei DNA şi DGA, pentru luare de mită în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat.


Din acest lot face parte şi Ioan Ţăran, fost rutierist de la Deta, acesta fiind arestat alături de  Muntean Valentin Titus, Drăgan Sebastian, Augustinov Petru, Străuţ Sergiu, Micşa Elena, Dicu Marian Mihai, Verdeţ Dorin Adrian, Novac Dorin Liviu, Matei Viorel Lilian, Ionescu Valentin Lucian, Pănescu Dan, Maier Adrian, Marta Marius, Vrîncuţ Augustin Ilie.

UPDATE 1 De asemenea, Înalta Curte a judecat şi recursurile înaintate de ultimii arestaţi din lotul şpăgarilor de la Stamora Moraviţa – poliţiştii de frontieră Marc Ştefan şi Drăghiliţă Sorin, dar, culmea, şi vameşul Milan Gubic, care a dispărut când a fost declanşată ampla operaţiune antişpagă de la vămile de la graniţa cu Serbia. Recursurile acestora au fost respinse ca şi nefondate, ca şi cele a majorităţii arestaţilor din lotul de 15. Singurul care a fost eliberat şi a primit interdicţia de a părăsi ţara a fost Drăgan Sebastian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.