De le porţelanul comunist la sandwich-ul capitalist

De le porţelanul comunist la sandwich-ul capitalist

1
DISTRIBUIȚI

A picat ultima redută a comerţului comunist din centrul Timişoarei. Celebrul magazin de cadouri, cu porţelanuri şi căluşari prăfuiţi a lucas centrudispărut după două decenii de rezistenţă acerbă.


De astăzi, super sandwich-ul capitalist Lucas i-a luat locul, deschizând un nou front de luptă. Aflat chiar între cei doi giganţi ai fast-food-ului mondial, KFC şi Mc Donald’s, proaspătul brand timişorean provoacă prin natural. Pâinea e făcută sub ochii cumpărătorului, salata verde e proaspătă, somonul afumat nu are gust de plastic, iar iaurtul este ca la bunica. Asta şi pentru că este o afacere de familie, Lucian şi Emanuela Croitoriu plecând de la ideea că atunci când mănânci un sandwich nu trebuie să simţi că mănânci mai multă pâine decât altceva. Locaţia din Piaţa Victoriei este cea de a doua deschisă de Lucas super sandwich în Timişoara, după cea din Piaţa Unirii, între timp fiind deschisă şi prima franciză la Sibiu.

1 COMENTARIU

  1. Hei, ma men. Tu ai uitat de Libraria Eminescu? Ai uitat de farmacia de pe colt si de optica de langa clubu’ CFR (ala inchiriat pe doi bani de Pitzyponcu’ Gastric)?
    Io inteleg ca Libraria Eminescu a renuntat la juma de spatiu. Dar magazinu’ de optica si alte cele, condus de o ruda dnei. Lia Lucia Epure a ramas ca pe vremea lu’ Nea Lae. Aceasi atmosfera a anilor 60′ o regasesti in magazin si in vitrina. Iar daca de un mileu si un bibelou sa punem pe desktop nu mai avem nevoie, cu o lentila toti suntem datori, ca deh varsta. Iar de un revulsin sau o alta alifie pentru reuma, tot ai nevoie. De magazinu’ Hermes chiar nu’mi pare rau. Mai mult imi pare rau de loto.
    Dar deh, sic transit gloria mundi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.