EXCLUSIV Şeful sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa a demisionat

EXCLUSIV Şeful sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa a demisionat

19
DISTRIBUIȚI
Comisarul şef Turda(d) alături de şeful IGPF
Comisarul şef Turda(d) alături de şeful IGPF

Comisarul şef Vasile Turda, şeful sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, a demisionat, astăzi, din funcţie, invocând motive personale.


Turda este cel care a condus activitatea în zona Moraviţa atunci când investigatorii DGA adunau probe care dovedeau faptul că este o corupţie generalizată în rândul poliţiştilor de frontieră din punctul de trecere a frontierei  şi a colegilor lor din zonă. Demisionarul este nepotul chestorului Gheorghe Turda, directorul Centrului Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor, şi a fost mutat la Moraviţa de la Poliţia de Frontieră din judeţul Arad. Deşi vama a fost scoasă de sub autoritatea statului de reţeaua de şpăgari din Poliţia de Frontieră şi Vamă atunci când operau contrabandiştii de ţigări, după cum au constatat judecătorii, Turda nu a avut nici un fel de reacţie până la arestările celor de la anticorupţie. De altfel, numele său era invocat de poliţiştii de frontieră din vama Moraviţa atunci când se discuta despre împărţirea şpăgilor. Demisia lui Turda, care intervine în ultima zi a controlului IGPF declanşat după arestările masive din vămi, a fost aprobată.

19 COMENTARII

 1. A DEMISIONAT !!?? IMI VINE SA PLANG !!!!!!
  SEFILOR , NENOROCITILOR, APARATI PLEVUSCA ARESATATA, CA INTERVENIM NOI, PARINTII, CARE NU MAI SUPORTAM NEDREPTATATEA!!
  FACETI TOTUL SA FIE ELIBERATI CEI PUTIN VINOVATI !!!!
  CE FACE SINDICATUL POLITISTILOR , POLITSTI DEJA JIGNITI SI NIHILATI !!??? DATORITA PUTERII, NIMIC N-O SA MAI FITI !!FACETI TOTUL SA FIE BINE !!!! ATI AUZIT !!???
  O MAMA DE DEPARTE ,CARE STIE MULTE SI N-ARE NIMIC DE PIERDUT !
  CHIAR DE-ASI PLATI CU VIATA , VOI VORBI ; DA, VOI VORBI !
  SUNT DE DEPARTE, DAR VOI VORBI; NU MI-ESTE FRICA DE VENDETA !!
  CU O MOARTE SUNT DATOARE ! VOI FI APARATORUL COPILULUI MEU !!
  SEFILOR , ACTUALMENTE P.D.L.-ISTI, AVETI COPII !! CANCERUL SA-I MANANCE DACA STATI DEGEABA !!!!!
  O MAMA INDURERATA

 2. http://www.infolegal.ro/radu-felecan-cristian-sturza-si-cristian-flore-ofiteri-la-politia-de-frontiera-moravita-cercetati-pentru-contrabanda/2010/09/18/-D-le Turda iti spun acesti oameni ceva?
  Oare unde sunt Sturza si Flore acum?
  De ce au scapat basma curata la descinderi si au platit multi altii nevinovati??
  Ar trebui sa se sesizeze cei de la DNA si in cazul d-voastra,parca spuneati ca nu stiati ce se intampla la Moravita,ca si multi alti sefi de altfel….

 3. RASPUNS PENTRU „UN TIMISOREAN” DE LA UN ARADEAN

  Noi plecam cand vrem noi fraiere, pentru ca noi conducem Ministerul de Interne. Fraierilor a-ti uitat cand a-ti lucrat la Nadlac? n-ati avut puterea noastra. Pe Turda Strutul asa cum il numiti voi il doare-n puXX de voi si nu va pleca de la Timisoara cand vreti voi. Vedeti voi ce urmeaza.

 4. Turda a fost adus impreuna cu aradenii sa faca bani ptr. Buda si altii; De aceea nu i s-a intimplat nimic !!!
  – Flore Cristian a fost coleg de Academie cu Iures si Mudure de aceea a fost la curent cu actiiune DNA tot timpul a luat spaga si a dat spaga a scapat tot timpul .A dua zi dupa actiunea DNA s-a operat de apendicita !
  – Popa Radu consatean cu Blaga incadrat direct OFITER ! dupa nici doi ani Sef de tura la pusculita ! A stiut si el de controale
  – Cihzda dora asisderea !
  – Sturza bine informat intotdeauna
  – Flore sebastian fratele lui Flore ofiterul informat a stiut !
  – Petrache finul lui Saptebani ( Fulga finul lui Tarsanoaga cumnat cu Saptebani) a stiut
  Au picat fraierii si incomozii !
  Turda a fost la Arad o panarama de politist ; alcoolic si agramat

 5. PENTRU aradeanul DE MAI SUS
  Puteti conduce, dar barje pline si euroi doldora nu mai pupati voi, gata, va ajunge ! Daca nu s-ar fi deschis „cutia pandorei” ar fi fost altceva, dar asa o sa riscati puscaria pentru mai nimic, aradenilor ! O sa faceti naveta de la 200 km in fiecare tura pentru ca sunteti incapabili sa administrati ce ati facut si sa traiti liberi. Asa ca riscati in continuare !

 6. Cum sa conduca mai, copile, din arest !!?? La arest sunt doar prostii , PLEVUSKA.
  Nu vezi ce zice asta, din Arad, ca ei ar conduce Ministerul de Interne !!!!!!
  CERUL VA PLATI !!!

 7. De ce nu ! Are potential asa ca va ajunge Sef ! A scapat de incomozi i-a parcat la DNA si-si va face o echipa manageriala dupa cum vrea muschiul lui !

 8. stiti cum e si cu schimbarea asta a sefilor;bucuria prostilor. ce credeti ca daca va vine alti sefi o sa va fie mai bine,nu domnilor va inselati,oricare vine isi trage focul la oala lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.