Nicolae Mann, la DIICOT în dosarul fraudei de peste 360 milioane lei

Nicolae Mann, la DIICOT în dosarul fraudei de peste 360 milioane lei

0
DISTRIBUIȚI

Controversatul om de afaceri Nicolae Mann, însoţit de avocatul său, a ajuns, astăzi, la ora 12, la sediul DIICOT Timişoara. Mann urmează nicolae mann 12 psă fie audiat în dosarul fraudei de la grupul Aton Transilvania. Împotriva sa a fost începută urmărirea penală pentru  săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals, uz de fals, gestiune frauduloasă, constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. Mann este acuzat că este cel care a constituit gruparea prin care au fost devalizate activele firmelor care fac parte din grupul german Aton.


Până acum prejudiciul descoperit este de peste 360 milioane lei. De asemenea, procurorul a început urmărirea penală şi împotriva soţiei, fiicei şi unui adin avocaţii lui Mann, pentru o serie de documente cu cântec depuse în procesul de insolvenţă a firmei Euromobille. În timpul investigaţiilor, anchetatorii au descoperit peste 20 de modalităţi prin care membrii grupării Mann au prejudiciat grupul de firme german. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla noi informaţii legate de acest caz.

UPDATE 1 Nicolae Mann a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorului, susţinând că aşteaptă să se soluţioneze plângerea pe care a făcut-o împotriva deciziei de începere a urmăririi penale împotriva sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.