EXCLUSIV Nicolae Mann, anchetat penal pentru constituire de grup infracţional organizat şi...

EXCLUSIV Nicolae Mann, anchetat penal pentru constituire de grup infracţional organizat şi o delapidare de 360 milioane lei

1
DISTRIBUIȚI

Controversatul om de afaceri Nicolae Mann este cercetat penal de DIICOT în dosarul fraudării grupului de firme Aton Transilvania,mann 44 pfiind pus sub acuzare de DIICOT. De altfel, încă de la începutul investigaţiilor, Mann era indicat ca fiind cel care s-a aflat în spatele firmelor Euromobille, Prompt Selling şi Terminal West  prin care grupul german Aton Transilvania a fost secat de resurse. Împotriva lui Mann a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals, uz de fals, gestiune frauduloasă, constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. Prejudiciul stabilit în acest dosar, până  în acest moment, este de 360 milioane lei.


De asemenea, în acest dosar a fost începută urmărirea penală pentru fals şi împotriva fiicei lui Mann. Vă reamintim că în procesul de insolvenţă al firmei Euromobille, Sandra Mann a depus un contract prin care  vindea ce nu a avut niciodată firmei Euromobille – 66% din părţile sociale ale Terminal West. Procurorii DIICOT îl cercetează şi pe avocatul Constantin Dinescu, cel care a dat dată certă pe contractele prin care Sandra Mann făcea tranzacţia minune. Prin aceste contracte şi prin alte documente cu cântec, Mann a reuşit să deţină controlul în procesul de insolvenţă al firmei Euromobille.  În acest dosar a fost începută, anul trecut,urmărirea penală împotriva a şase dintre „săgeţile” lui Mann, care apar în documente ca directori ai firmelor controlate de controversatul om de afaceri. Nicolae Mann  este un apropiat al liderilor PD-L Timiş, fiind un important susţinător al acestora, dar nu şi-a neglijat din apropierea de unii politicieni din PSD sau PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.