Grindeanu îi taie lui Bojin pachetele de Paşte

Grindeanu îi taie lui Bojin pachetele de Paşte

2
DISTRIBUIȚI

În prima sa conferinţă de presă după ce Bucureştiul l-a repus în funcţia de preşedinte al PSD Timişoara, Sorin Grindeanu n-a grindeanu si bojin pe bega 1 pratat ocazia să-i dea, direct şi indirect, replica şeful organizaţiei judeţene, Titu Bojin. La principala acuzaţie a scăderii numărului de membrii, care a stat la baza suspendării şefului de la Timişoara, Grindeanu a declarat că „s-au pierdut membrii nu numai la nivel de Timişoara sau Timiş, ci şi la nivel naţional pentru că este în curs procesul de reconfirmare a membrilor de partid. De la o zi la alta acesta creşte şi cred că este mai  important să ştim numărul exact, decât să avem acţiuni heirupiste ca să avem la număr membrii. Astfel de acţiuni au fost şi pe vremea când Octav Cosmâncă era secretar general al partidului şi nu cred că ne-au adus mari câştiguri”. Nici problema candidaturilor la alegerile locale nu a fost uitată, Sorin Grindeanu anunţând că nu câştigarea Primăriei Timişoara, de care a tot făcut mare caz Bojin,  este prioritatea USL în judeţ, ci „a funcţiei numărul 1 deţinute de PD-L în Timiş – preşedinte al  consiliului judeţean şi apoi să câştigăm cât mai multe primării care nu sunt conduse de USL. Capul caracatiţei portocalii din judeţ o reprezintă Constantin Ostaficiuc, care dirijează majoritatea serviciilor deconcentrate „. Deşi Titu Bojin a anunţat că de Paşte, PSD Timiş va da 10.000 de pachete pentru a obţine voturile care să aducă victoria USL, Grindeanu a susţinut că în Timişoara, unde trebuiau să ajungă jumătate dintre acestea, nu se va întâmpla acest lucru. „PSD Timişoara va organiza un concurs de încondeiat ouă şi va merge la un cămin de copiii şi un cămin de bătrâni. Nu vom da pachete în Timişoara. Desigur că suntem parte din organizaţia judeţeană. O să vedem dacă se mai întâmplă acţiunea asta”, a comentat preşedintele organizaţiei municipale, care este şi prim-vicepreşedinte la nivel judeţean.

Până se rezolvă problema pachetelor de Paşte, Sorin Grindeanu a cerut vigilenţă în privinţa anunţatei unificări a aeroporturilor dinArad şi Timişoara pe motiv că ” este aceeaşi Mărie cu altă pălărie.


Acţiunea de anul trecut a fost reluată mai subtil, evitându-se zgândărirea orgoliului local al timişorenilor. La modul cum merg lcururile cred că vom avea parte de numiri politice din alte părţi decât din Timişoara. Asta nu ar fi o mare pierdere, pentru că şi dacă îi numim din Timişoara şi punem la aviaţie nişte oameni care se pricep la ciorapi, nu este o foarte mare pierdere, dar toată ponderea pe care ţi-o dă aeroportul s-a muta în altă parte. Înţeleg dorinţa unora de a ajunge cu avionul direct la Arad, dar dacă s-ar grăbi să facă autostrada mai repede, ar merge mai puţin. S-ar putea ca asocierea să ducă la pierderi pentru aeroportul din Timişoara. Studiul de fezabilitate ar trebui făcut transparent  şi de o firmă acreditată de Ministerul Transporturilor”.

UPDATE 1 PD-L Timiş a reacţionat dur la declaraţiile lui Grindeanu printr-un comunicat în care se arată că „proiectul de preluare a aeroportului din Arad de către cel din Timişoara, mai precis asigurarea managementului şi la aeroportul din Arad de către actuala conducere a aeroportului Traian Vuia (cele doua instituţii urmând să funcţioneze ca două centre de profit) reprezintă un proiect pe care nu ne aşteptam ca domnul Grindeanu să-l înţeleagă, dar care, în viitor, va aduce beneficii mari întregii regiuni. De altfel, nu s-a finalizat niciun studiu de fezabilitate, iar cele spuse de domnul Grindeanu sunt doar intoxicări care i-au fost servite de oamenii care au profitat de naivitatea lui deja proverbială”.

Asta nu ar fi o mare pierdere, pt că şi dacă îi numim din timişoara şi punem la aviaţie nişte oameni care se pricep la ciorapi, nu e o foarte mare pierdere, dar toată ponderea pe care ţi-o dă aeroportul s-a muta în altă parte, sau să scadă ponderea AIT. Înţeleg dorinaţ unora de a ajunge cu avionul direct la Arad, dar dacă s-ar grăbi să facă aut mai repede, ar merge mai puţin. S.ar putea ca ac asociere să ducă la pierderi.
bogdan.marta is typing a message

2 COMENTARII

  1. Ca Titus Stapanu’ Apelor e obisnuit sa castige voturi apeland la latura materialista, ca sa nu spun pomanagista a electorului roman era de asteptat.
    Cum era de asteptat ca Brendu’ sa se inflameze in momentu’ in care cineva se ia de furnizoru’ preferat de chilotzi.
    E de inteles disperarea Brendului, in acest moment. Dupa ce a pierdut in lupta pentru nominalizarea urmasului lui Malita, sluga lui Cutu Grivei Abrendului fiind rejectat din lista de propuneri, acu’ in momentu’ in care dispare si posibilitatea de a influenta trebile pe la aiport, s’a inflamat. D’ai trece. O sa se consoleze cu diferenta pretului la studiu de fezabilitate, cica undeva pe la 250.000 de ioroi. Asta este bomboana otravita de pe coliva servita de Don Falconetti. Doar nu o sa ramana Ghita fara coleg de suferinta la denea.
    Se pare ca Brendu’ e pe invers, nu sexual (Doamne fereste). Asa cum la noi toti in perioada asta, iepurasu’ de aduce si ne da. La Brendu’ iepurasu’ tot duce si tot ia.
    Sefia de la Biblioteca Judeteana a iesit din sfera lui de influenta. Sefa de la Teatru’ Merlin de asemenea este iesita din cartile Brendului. Sefu’ care va veni la Muzeu’ Satului se pare ca deja anunta iesirea de sub umbrela Brendului. La Bastion se pare ca Pitzyponcu’ Gastric conduce detasat si ia smantana.
    Ei, si daca nici la deconcentrate, nici la institutiile din subordine, nici acasa nu esti sef. Ce mai ramane de facut? E rost de mers la Brusel, cu Chera Duduca. Da’ se pare ca si ea s’a cam saturat sa astepte.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa iepuriti bineeeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.