PNL aruncă-n sondaje candidaţi „bine şcolaţi”

PNL aruncă-n sondaje candidaţi „bine şcolaţi”

3
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, a anunţat, astăzi, listele cu candidaţii pe care-i partidul îi va verifica într-un sondaj sigle partide_2008pentru candidaturile la Primăria Timişoara şi la Consiliul Judeţean Timiş, înainte de marele sondaj al Uniunii Social Liberale care va stabili cine va intra în bătălia electorală de anul viitor. Potenţiali candidaţi pentru primărie sunt consilierul local Ciprian Jichici, senatorul Nicolae Robu, deputatul Horia Cristian, conisilierul local Petre Ehegartner şi primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica.


Nica este şi pe lista de la CJT alături de europarlamentarul Cristian Buşoi, consilierul judeţean ViorelCoifan, Ionel Patrichi şi Longin Popescu. „Avem oameni cu potenţial. Sunt bine şcolaţi (sic!), iar reuşitele lor sunt un bun suport pentru a le oferi încredere pentru acţiunile viitoare”, le-a explicat rectorul Politehnicii din Timişoara şi proaspăt preşedinte al consorţiului universitar, Nicolae Robu. Deocamdată, liberalii nu ştiu cine va realiza acest presondaj şi nici câţi potenţiali candidaţi vor intra în sondajul USL de la mijlocul acestui an.

3 COMENTARII

 1. Exact cum ma asteptam. O lista fara cap si fara coada.
  Ma doare fix la 11 metri de cata scoala au ipochimenii astia. Cate voturi o sa aduca ei la alegeri? In afara de Coifan si Horia Cristian, restu’ e varza. Necunoscuti. Daca ar catinda ca enedependenti nu ar fi votati nici de familiile lor. Iar Coifan si Horia Cristian vor fi facuti muci de Brendu’ la cate manarii cunoscute si (inca) necunoscute le pot fi puse in carca.
  Pai, Coifanelu’ a uitat de tunu’ dat cu Gardari la Hotel International in 1992. Ei uite, ca Brendu’ n’a uitat. Si’l va folosi in campanie. PLus, multe altele.
  Sau e posibil sa fie un blat. Asa cum Brendu’ si’a asigurat sustinerea pesedeului prin mentinerea lui Bojin ca Stapan al Apelor si ungerea lui Papa Ilie ca senator (in dauna lui CoCo, vecina mea din Mehala). Asa si Robu isi asigura sustinerea pentru postu’ de senator (pe viata).
  Vorba lu’ nenea Iancu (nu Marian): Blat sa fie, dar sa stim si noi.
  Ca tot ne intreban de ceva vreme: Dar noi cu cine votam?

 2. @claudiu
  Nu’ti fa iluzii ca nu as’ cunoaste. Dar toate la timpu’ lor. Astia trebe sa creasca ca sa devina interesanti. Daca’mi tocesc tastatura pentru ei acuma, in campanie ce sa mai zic. Ce pot sa’ti zic? Stai pe pressalert.ro si o sa vezi comentariile la timpu’ lor. E o prostie a unora care cred ca trebuie sa te razboiesti cu opozitia. Gropile din asfalt si golurile din buzunare trebuie imputate celor care au painea si cutzitu’, adeca lui Ciuhendu’ si lui Brendu’.
  Daca Robu, Grindeanu si USL va ajunge la guvernare, vor avea in mine cel mai vocal comentator. Pana atunci il atac pe Ciorcovatzu’, pe Ciuhendu’, pe Brendu’, pe Pitzyponcu’ Gastric etc. Adeca pe astia de la PD minus L si pe securistii deghizati in taranisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.