Prefectul de Timiş face munca angajaţilor de la CNADNR

Prefectul de Timiş face munca angajaţilor de la CNADNR

3
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, a anunţat, astăzi, că nu crede că lucrările la tronsonul de autostradă Arad – Timişoara vor mircea bacala  55 pfi finalizate până la sfârşitul acestui an. Chiar dacă lucrările sunt în grafic până acum, s-au făcut doar lucrările uşoare, dar mai sunt de realizat lucrările complexe – 11 poduri, 14 pasaje auto şi nod rutier.


„Sunt convins că un km de asfalt se întinde mult mai repede decât construcţia unui pod. De aceea le-am cerut să ţină cont de timpul favorabil, să lucreze şi sâmbătă şi duminică”, a susţinut Băcală. Prefectul de Timiş s-a întâlnit de mai multe ori cu reprezentanţii constructorului pentru a discuta probleme apărute, făcând practic munca celor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Întrebat de ce trebuie să facă prefectul munca altor angajaţi ai statului, plătiţi exact pentru a urmări şi rezolva problemele legate de construcţia autostrăzii, Mircea Băcală a explicat că „prefecţii pot primi, conform legii, şi alte atribuţii de la miniştrii. Sunt prima autoritate în judeţ. Acolo unde compania se împiedică, trebuie să ştiu. Mi se pare normal să mă implic pentru că este un interes al judeţului”.

3 COMENTARII

  1. Ca Pacala Abrendului este o sluga preaplecata este un lucru stiut si de ultimu’ aurolac din piata Dacia din Circ.
    Ca Pacala Abrendului nu are nici o legatura cu drumurile judetului iarasi este un lucru stiut, mai ales ca este absolvent (?) a unei obscure facultati de drept, drept dovada pierderea de catre Prefectura a nenumarate actiuni in instanta.
    Deci, ce legatura este intre diploama de licenta in drept a lui Pacala Abrendului si bitumul de pe drumurile patriei? Aparent nici o legatura.
    De ce acum iese Pacala Abrendului la rampa si nu acum doua luni, sau acum sase luni?
    Simplu. Cand una din amantele ciorcovatzului a fost in vizita la Timisoara, in locu’ directorului Malita (iesit la pensie) de la CNADNR a fost numit Sorin Lucaci, desi Brendu’ ar fi dorit sa’l unga in fonctie pe Dorin Grivei Cutu (actualmente derector la ARR Timis).
    Pentru ca Brendu’lui nu i’au iesit pasientele, fiind lasat cu ochii in soare cu privire la parandaraturile ce se preconizau a se incasa din constructia autostrazilor si drumurilor din aceasta zona, l’a intors cu cheita pe Pacala Abrendului si l’a trimis sa discute cu asfaltangii.
    Iar pentru ca Pacala Abrendului se pricepe la toate, a dat solutia salvatoare: sa se lucreze 25 de ore din 24. Adeca sa se trezeasca muncitoru’ cu o ora mai devreme.
    Bai, Pacala pai tu prin sfatu’ asta le ceri asfaltangiilor sa incalce legea, adeca Codu’ Muncii. Chiar si asta modificat de Bo(c)uletz prevede ca angajatii sa beneficieze de doua zile consecutive de pauza, de regula sambata si duminica. Sau esti varza pe legislatie (desi este taman domeniu’ unde cica esti espert) sau esti pe felie cu vecina mea, Coco (de la ITM). Adeca, tu instigi pe asfaltangii sa incalce legea, iar CoCo cu Nela vine in control si’i amendeaza.
    Dar sa revenim la cestiunea principala. Pacala Abrendului a fost la discutii cu asfaltangii si apoi a iesit in public pe aceasta tema, pentru a demonstra ca actualul director Sorin Lucaci, nu’si face bine treaba. Dupa cateva intalniri de acest gen, urmeaza ca Pacala Abrendului animat de bune intentii si plin de manie proletcultista, il va infiera pe actualul derector si va cere amantei ciorcovatzului sa’l schimbe din functie pe motiv de incompetenta. Ca incompetent si slugarnic este Pacala Abrendului este un fapt stiut chiar si de catre Brendu’. Dar in vremea cand este tot mai greu sa gasesti o asemenea sluga, e bun si Pacala.
    Dar de ce nu este Brendu’ multumit de Sorin Lucaci. Simplu. Pentru ca este dat la o parte de la imparteala comisioanelor si parandaraturilor, iar obrazu’ subtire al lu’ Chera Duduca cu cheltuiala se tine. Taman ce a trebuia Chera Duduca sa’si schimbe garderoba si ce sa vezi, nema bistari. Pai, ce credeti voi, ca aia de la Paris, Milano, Viana ce au buticuri in buricu’ targurilor dau pe datorie. Adeca voi credeti ca iei o pereche de lobutini si spui, trece’i acolo pe caiet pana la urmatoarea chenzina. NUUU, neica. Acolo se plateste cash, nenica.
    Asa ca Brendu’ satul de chiraielile si jelaniile lu’ Chera Duduca, l’a trimis pe Pacala Abrendului la atac, gandindu’se ca obtine ori schimbarea lui Sorin Lucaci ori il aduce pe acesta la supusa ascultare. Ca Brendu’ a mai incercat sa se foloseasca si de fostu’ coleg a lu’ Lucaci, Cosmin Contra, este o alta varianta vehiculata pe culoarele cejeteului. Dar se pare ca a fost refuzat, ca si Cosmin are luciditatea sa recunosca ca intre el si Sorin nu a existat nici o relatie de colegialitate in cei 8 ani de generala.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa contrati bineeeee.

  2. Stimate domnule Bacala,
    In conditiile in care ati vizitat santierul autostrazii Arad-Timisoara nu inteleg cum de nu ati fost informat ca se lucreaza si sambata, si duminica, inca de la inceperea lucrarilor, pe 23 iulie 2009! Cred ca i-ati timorat pe spanioli si pe italieni cu tinuta dumneavoastra impozanta si cu privirea necrutatoare!

  3. Dragose,
    De ce nu l-ai pus la punct pe cetateanul MB?! Tu stiai de mult, de la mine, ca se munceste deja si sambata, si duminica…, Abrendului e din alt banc! Cine l-a pus in aceasta functie, ca Brendu’ e om cu scaun la cap?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.