De la Consiliul Local Timişoara către Mişcarea pentru Regatul României – un...

De la Consiliul Local Timişoara către Mişcarea pentru Regatul României – un spaţiu

5
DISTRIBUIȚI

Consilierii locali din Timişoara au votat, astăzi, cu mare dezinvoltură acordarea unui spaţiu pentru asociaţia Mişcarea pentru Regatul plen consiliul local timisoaraRomâniei. Proiectul a fost aprobat în „procedură de urgenţă” la solicitarea primarului Gheorghe Ciuhandu care a motivat că „dacă nu trimit la comisii până vineri la 12 proiectele trebuie să scriu procedură de urgenţă ca să intre la plen”. Totul a pornit de la o solicitare a lui Ştefan Siacovici, preşedintele MRR care s-a plâns că „peste 9 demersuri făcute în acest sens au rămas fărăr rezultat”.


Necunoscută pentru majoritatea timişorenilor, mişcarea şi-a găsit un susţinător în primarul Ciuhandu care a explicat că „este o mişcare veche de 20 de ani”. Contactat telefonic, Ştefan Sianovici a închis telefonul în momentul în care a fost întrebat care este scopul asociaţiei. Ulterior, a susţinut că este la spital, dar a uitat să închidă şi s-a putut auzi cum îi spune soţiei că „îs periculoşi ăştia. Nu le-am spus nimic. Acum mi-am adus aminte că trebuia să merg la primărie. O să-l sun pe Oscar. M-au întrebat ce face asociaţia. Mă duc la cumpărături şi să plătesc curentul”.

Cu o singură abţinere, ţărăniştii, pesediştii, liberalii şi pedeliştii au votat proiectul prin care un spaţiul de pe Ştefan cel Mare, nr.33 a fost repartizat asociaţiei. Consilierii locali au dat din colţ în colţ când au fost întrebaţi de ce au votat spaţiu pentru MRR. Pesedistul Sorin Grindeanu şi-a motivat gestul prin faptul că este „o iniţiativă care a meritat atenţia. Nu sunt monarhist, dar cred că meritau acest spaţiu”. Liberalul Ciprian Jichici şi-a motivat votul prin faptul că „am citit referatul şi era ok. Nu am văzut vreo problemă plus că era spaţiu liber”.

5 COMENTARII

 1. NOI FONTIONARRII DE LA PRIMARIE NIS STRANSU UNITZ BINE IO FEKUT DOM PRIMARE CIUHANDU CA IO DAT LA GIOALE (PICERE) LU BASESCU CARE URASTE BANATUL SI PE MARIA SA REGELE MIHAI DE HOHENTZOLERN.
  REGELE SI PATRIA!!! CIUHANDU+COJOCARE SI BANATUL!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  JOS COMUNISTII JOS SECURISTII JOS MARINARII

 2. Intrebarea mea, fara legatura cu subiectul, pentru autorul articolului : este deontologic si de bun simt sa redati o convorbire telefonica privata fara acordul interlocutorului? Bine ca nu ati aflat in modul acesta si parola contului bancar ca cine stie ce mai iesea. Eu nu cred ca este frumos ce ati facut sau poate nu sunteti banatean/ardelean.
  Imi raspundeti sau nu, tot aia e!

 3. Comunisti ordinari ce sunteti, va dati toata silinta sa puneti bete in roate oamenilor care va vor binele, nu aveti pic de rusine, sa publicati asa ceva, conversatii private? Si ce e gresit in ce a zis? Stim toti despre ce hiene e vorba…
  Putin respect pentru bunicul meu care si-a riscat viata in revolutie sa puteti voi sa va umpleti buzunarele, escroci nenorociti, am sa va dau in judecata animalelor!

 4. Comunisti ordinari ce sunteti, va dati toata silinta sa puneti bete in roate oamenilor care va vor binele, nu aveti pic de rusine, sa publicati asa ceva, conversatii private? Va rog, stim toti desore ce hiene comuniste e vorba…
  Putin respect pentru bunicul meu care si-a riscat viata in revolutie sa puteti voi sa va umpleti buzunarele, escroci nenorociti, am sa va dau in judecata animalelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.