Un poliţist de frontieră s-a spânzurat pentru că nu-i mai ajungeau banii...

Un poliţist de frontieră s-a spânzurat pentru că nu-i mai ajungeau banii pentru rata de la bancă

4
DISTRIBUIȚI

Un poliţist de frontieră din Sânnicolaul Mare şi-a pus căpăt zilelor, în această noapte, spânzurându-se într-un şopron din curtea casei spanzuratoaresale, aflată lângă gara din localitate. Agentul principal Ştefi Ionel Sorin, de 30 de ani, a fost găsit mort de soţia sa, care a cerut ajutor la 112. Echipajele de urgenţă sosite la faţa locului nu le-a rămas decât să constate decesul poliţistului de frontieră.


Din verificările efectuate a reieşit că agentul avea de plătit în fiecare lună o rată de 2100 lei pentru un credit luat în franci elveţieni, echivalent a 40.000 euro. În ultimul an, cum cursul francului elveţian a crescut, iar salariul poliţistului de frontieră a tot fost ciopârţit, i-a fost tot mai greu să plătească ratele. Au început certurile cu soţia, scandalurile înmulţindu-se după ce, în ultima lună, acesta s-a ales cu o nouă tăiere de salariu. Poliţistul de frontieră a ameninţat de mai multe ori că-şi va pune capăt zilelor. Nu a fost găsit nici un bilet de adio, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei. Agentul principal a fost încadrat în Poliţia de Frontieră în 2005, lucra la sectorul Sânnicolaul Mare. În urma sa a rămas soţia şi o fiică în vârstă de 7 ani, care în această toamnă va merge la şcoală.

4 COMENTARII

  1. Bine ca nu procedeaza ca in alte tari „civilizate”, cand un astfel de om, care nu mai are nimic de pierdut, mai „rezolva” vre-o 4-5 „prieteni” – vezi cazul cu politistul ce si-a impuscat sotia,socrul si soacra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.