FC Timişoara acuză – directorul Duru a convocat clubul la apelul declarat...

FC Timişoara acuză – directorul Duru a convocat clubul la apelul declarat de el însuşi

3
DISTRIBUIȚI

FC Timişoara a început contraatacul după decizia Federaţiei Române de Fotbal de a nu acorda licenţă pentru următorul sezon citatiefrfclubului alb violet din cauza neplăţii bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi.


Pe site-ul oficial al clubului a fost postat un document care doveşte în opinia reprezentanilor echipei timişorene încălcarea regulementelor de către FRF. În adresa semnată de directorul de licenţiere al FRF,Viorel Duru, oficialii sunt convocaţi „în vederea judecării contestaţiei declarate de Directorul de licenţiere”.

„Citarea clubului  nostru pentru data de 30 mai 2011, în faţa Comisiei de Apel a Sistemului Naţional pentru licenţierea cluburilor s-a făcut de chiar apelantul Viorel Duru. Acesta şi-a asumat participarea la soluţionarea cauzei  în apel, din postura de secretar al Comisiei de Apel, participare care i-a asigurat soluţia favorabilă pronuntata  de Comisia respectivă!”, se arată în postarea de pe site.

3 COMENTARII

  1. ARMEANU SI ELEFANTU NE-AU FACUT-O. TROFEE 0 IN 6 ANI,ACUMA NELICENTIERE. VESNIC AU OBSESIA CONSPIRATIEI IMPOTRIVA NOASTRA. NU CRED O IOTA DIN CE SPUNE MAREAN SI MAFIOTUL DE SUB PIETRICICA. TREZITI-VA SI VEDETI CINE NE-A BAGAT IN RAHAT!!! AFARA DIN ORAS SACALILOR !!!SA VINA LA BALCON UMFLATU DACA ARE CURAJ DESEARA. CE VREA SA ZICA CU CITATIA ASTA??? VRAJELI PROCEDURALE. A, ERA SA UIT. RUSINE SI MARILOR AVOCATI CARE I REPREZINTA, AU SI EI O CONTRIBUTIE!!!!

  2. Străluciţii avocaţi asociaţi ai lui Motica au pierdut într-un birou tot ce au câştigat băieţii pe teren. Ruşine. Pe site-ul clublui sunt postate câteva note de şedinţă, remarc aici o singură chestiune: suştine o somitate în drept că Poli nu datora lui Benfica 1.000.000 de euro întrucât această plată era „condiţionată de prezentarea unui certificat de rezidenţă fiscală de către clubul Benfica”. Întrucât lusitanii nu ar fi prezentat acest certificat clubul nostru a cerut rezilierea acordului de transfer, considerând că portughezii au încălcat grav contractul şi prin urmare nu li se mai datorează bani. Mai sunt şi altele, nu le înşir, nu mai contează. Discutabile toate, argumentele nu se susţin cu forţa evidenţei, s-a mers la limită. Probabil grasul le-o fi cerut să meargă pe această linie, să se bazeze pe excepţii de procedură şi să facă teorie generală a dreptului în faţa comisiei, însă era de datoria lor să-l sfătuiască mai bine.
    Sigur, sunt de acord totuşi că e un abuz, o execuţie comandată, ce ni se întâmplă, ce trăim acum. Dar parcă a cerut-o clubul. Azi am simţit prima dată că grasul nu mai are ce căuta între noi.

    P.S : „Poli suntem eu. Timişoara sunt eu. Dragostea mea nu poate fi retrogadată”. Acest mesaj scris pe o coală A4 era lipit pe tricoul unei adolescente ce a fost azi la miting. Frumos scris, nu? Din suflet. Hai Poli!

  3. Mare dreptate ai, zerognost. Avocatii lu’ Motica au incurcat mere cu pere si a iesit ceva cam diareic. Dar de suferit, sufera jucatorii si suporterii. Ca grasu’ n’are nici o greatza.
    Hai Poli! Forza Poli!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.