Preşedintele PNL avertizează că jocurile în USL Timiş nu-s făcute

Preşedintele PNL avertizează că jocurile în USL Timiş nu-s făcute

1
DISTRIBUIȚI

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, s-a întâlnit, astăzi, la discoteca Parkplace cu activul de partid ca să-i anunţe că ” trebuie să necrin antonescu1luptăm până la capăt cu puterea portocalie. Este o bătălie de ordin psihologic şi moral. Nu ne permitem luxul dezamăgirii, să nu-i lăsăm pe oameni cu ideea că nu se poate face nimic”. Declaraţia războinică la adresa PD-L l-a făcut să transpire pe şeful PSD Timiş, Titu Bojin, aflat în primul rând. Antonescu a făcut un pas înapoi când a fost întrebat, în condiţiile îndemnului la luptă cu puterea portocalie, când a fost întrebat de lipsa de reacţie a liderilor USL Timiş în scandalul Ostaficiuc-Ornella Design „n-am nici un fel de îndoială că liderii USL din Timiş sunt cât se poate de hotărâţi să se bată cu actuala putere.


Nu se poate pune problema unei lupte prea puţin energice sau, cu atât mai puţin, a unui non-combat pe care să-l facă liderii USL la Timiş”. L-a lăudat pe Nicolae Robu „cel mai bun candidat pe care PNL l-a avut în Timişoara în ultimii 60 de ani”, dar a avut grijă să precizeze că USL va ieşi la bătaie cu candidatul cel mai bine plasat. Oricum, rectorul Politehnicii n-a pierdut ocazia să-şi citească, la lumina candelabrelor din discoteca, discursul scris, din care nu au lipsit accentele patetice, vorbind despre „un forum cetăţenesc al obiectivelor pe care vă propun să-l numim Timişoara noastră” sau despre „draga noastră Bega care trebuie pusă în valoare”.

Crin Antonescu a anunţat că liberalii iau în calcul şi să aibă candidaţi atât pentru funcţia de primar al Timişoarei, cât şi pentru preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, post dorit cu disperare de liderul PSD Timiş, Titu Bojin. „Avem interesul şi noi şi PSD să mizăm pe oamenii care au cu adevărat şanse. Dacă nu avem şanse, nu are rost să ne batem. Nu e nici o afacere să câştigi candidatura într-un judeţ dacă  nu ai şansă să o transformi în câştigarea funcţiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.