REACŢIE Senatorul Robu vrea să desfiinţeze ANI după ce l-a declarat incompatibil

REACŢIE Senatorul Robu vrea să desfiinţeze ANI după ce l-a declarat incompatibil

6
DISTRIBUIȚI

Senatorul liberal Nicolae robu, care a fost declarat incompatibil, astăzi, de ANI pentru că ocupă şi funcţia de rector al Politehnicii din nicolae robu victima 1 pTimişoara şi şef al PNL Timiş a recţionat extrem de vehement.


„Un verdict, evident, în afara legii al acestei agenţii care poate fi considerată de orice, numai de integritate nu. Est această agenţie, în opinia mea, un organism de presiune politică, să nu spun de poliţie politică. Am făcut un pariu cu cineva de la PDL, nu este din județul Timiș, că în ziua în care domnul Antonescu va veni aici ANI va da această decizie. Voi ataca această decizie în instanţă”, a susţinut Nicolae Robu. Nemulţumit de faptul că ANI i-a cerut documente care nu ar avea legătură cu perioada verificată, Robu a decretat că agenţia ” este descalificată prin faptele sale această agenţie şi nu ne rămâne decât de a aştepta momentul pentru a o desfiinţa. Pentru că nici o ţară din Uniunea Europeană nu are aşa ceva. De altfel nici o ţară civilizată nu are”.

6 COMENTARII

  1. Conashule Robu care este diferenta dintre slugile ciorcovatzului si matale.
    Ma asteptam la mai multa enteligenta din partea ta. ANI are rostu’ ei. Sa analizeze, fara partipriuiri, starile de incompatibilitate a alesilor si fonctionarilor publici. Matale ca toti ceilalti alesi ai datoria sa faci ca aceasta agentie sa functioneze cum trebuie fara a exista imixtiuni, ca cele actuale. Pai, daca schimb pe Tanda cu Manda, unde ajungem.
    Asteptam de la tine sa spui ca vei duce o lupta pentru modificarea cadrului legal care sa nu mai permita asemenea „porcarii”, dar matale ai zvarlit cu mucii’n fasole, in cel mai pur stil demn de Pitzyponcu’ Gastric. Ce dracu’ aveti, va tampiti de cum ajungeti la Bucale’n Parlament?
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa tampiti bineeeeee!

  2. Tot un prostanac ai ramas nicalai. Nu esti decat o papusa chinezeasca ieftina care simuleaza jalnic , competenta, implicarea, civismul. Renuta la politica. Daca ai fi avut prieteni adevarati ti-ar fi spus inca de la inceput ca nu ai STOFA pentru profesia de politician. Poate ca esti bun ca rector, ca profesoi …poate?!

  3. ma cam ia criza de fiere vazand inca un site portocaliu cu accente pesediste (a se citi sorinel pustiu’).
    ma intreb cu cat sponsorizeaza sorinel pe dragos?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.