Cotrabandă ziua-n amiaza mare peste câmp

Cotrabandă ziua-n amiaza mare peste câmp

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră timişeni, au surprins, ieri după amiază, doi bărbaţi care transportau ţigări peste fâşia verde din Serbia în România. Remus Moşneagu, în vârstă de 34 de ani şi Cosmin Goguţ, în vârsta de 32 de ani au fost surprinşi în apropierea frontierei cărând patru bagaje voluminoase.


În urma verificărilor, anchetatorii au găsit în bagaje cantitatea de 1.475 pachete de ţigări marca „Fast”, cu timbru sârbesc, în valoare de 14.750 lei.  În  timpul primelor audieri,  cei doi au declarat că au achiziţionat ţigările de pe teritoriul Serbiei. Suspecţii s-au ales cu dosare penale  pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările au fost ridicate  în vederea confiscării.

3 COMENTARII

  1. PENTRU INTERESATU ,ESTE INTRE CENEI SI UIVAR,DAR NU INCERCA SI TU CA PE NOI NEA PRINS IEPURI,SFATUL MEU,NU ESTE O ZONA BUNA DE TRECEREA A TIGARILOR,,,,,A FOST

  2. Cum de au reusit sai mai prinda si mai ales ziua pe caldura cand toata suflarea sta la o beroaica, cum de or fost granicerii prin zona? o fi sost niscaiva tembelii pocaiti care nu beu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.