Precupeţele contrabandiste, prinse cu ţigările pe câmp

Precupeţele contrabandiste, prinse cu ţigările pe câmp

4
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au reuşit, azi noaapte, să prindă în flagrant două femei în timp ce încercau să intre ilegal în România cu ţigări de contrabandă peste fâşia verde. În jurul orei 2,30, agenţii de la sectorul Naidăş  au observat doua persoane care se furisau prin vegetaţie dinspre linia de frontieră cu Serbia spre interior,  având asupra lor rmai multe bagaje.


După ce le-au reţinut, poliţiştii de frontieră au constatat că transportau ţigări. Cele două au fost identificate ca fiind C. Elena, de 38 de ani si R. Lenuţa, de 21 de ani. Acestea au ieşit legal din România prin vama Naidaş, au achiziţionat tutun din Serbia dupa care au intrat ilegal în Romania peste fâşia verde. În bagajele acestora au fost descoperite 925 de pachete de ţigări marca Fast şi 200 de pachete de ţigări marca Pall Mall în valoare aproximativă de 5.600 lei. Acestea se vor alege cu dosare penale pentru savârşirea infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat, contrabandă şi evaziune fiscală.

4 COMENTARII

  1. Se observa de la o posta ca la Caras este un sef competent.
    Haide Cristi Saptebani.
    Pe ei pe mama lor de contrabandisti.
    Din prima zi dupa titularizare si deja un caz excelent rezolvat cu profesionalism de politia de frontiera din Oravita.

  2. ce fotografie reusita ….bravooo Unul dintre cei mai mari SPAGARI de la Naidas aflat acum in postura de „LUPTATOR IMPOTRIVA CONTRABANDEI ” … hahahahahahaha rad si curcile de voi spagari ordinari

  3. ce am fost,si ce-am ajuns….sunteti niste nebuni nu lasati oameni sa isi faca bani de mancare ca nu au alti ce manca dar pe voi nu va intereseaza pt ca voi aveti de toate datorita spagii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.