Fiii primarului din Deta, trimişi în judecată. Vezi care dintre victime va...

Fiii primarului din Deta, trimişi în judecată. Vezi care dintre victime va fi anchetată

1
DISTRIBUIȚI

Bogdan şi Călin Roman, fiii primarului PD-L din Deta, cât şi ceilalţi trei tineri care au fost arestaţi alături de aceştia pentru scandalul din Deta au fost, astăzi, trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Vă reamintim că în noaptea de 23 24 iulie într-un club din centrul Detei a izbucnit un scandal în urma căruia doi bărbaţi au ajuns la spital înjunghiaţi. În urma anchetei, procurorii au stabilit că fiul cel mare al primarului din Deta este cel care a lovit cu cuţitul, acesta fiind de altfel trimis în judecată şi pentru port de cuţit pe lângă ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe. Ceilalţi membrii ai grupului – Călin Roman, Radu Ghergel, Daniel Bârzan şi Pavel Strâmtu – au fost trimişi în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe. „În data de 23/24.07.2011 , în timp ce se aflau în faţa barului „Tabu,, din localitatea Deta , inculpaţii au agresat părţile vătămate Ş.A. , Ş.V. , G.B, G.E.


şi L.P. provocându-le leziuni corporale care au necesitat între 7 şi 15 zile de îngrijiri medicale . În realizarea acţiunii sale agresive , inculpatul Roman Bogdan Daniel s-a folosit de o sabie ( un cuţit de mari dimensiuni ) , cu ajutorul căreia a provocat părţilor vătămate leziunile descrise în rapoartele de constatare medico-legale , iar ceilalţi inculpaţi au procedat la imobilizarea victimelor şi lovirea acestora cu pumnii şi picioarele . La aceste fapte au asistat mai multe persoane , care în noaptea respectivă erau clienţii barului şi care , resimţind o puternică temere faţă de modul de comitere a faptelor şi a urmărilor produse , au părăsit zona pentru a nu deveni la rândul lor victime”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

De asemenea, procurorul a dispus disjungerea şi continuarea cercetărilor pentru a se verifica o serie de alte informaţii apărute în timpul anchetei – cercetarea lui Ştefan Alexandru, rănit în timpul bătăii, pentru că ar fi tulburat oridnea publică având un pistol în discotecă, să se stabilească cine l-a ascuns pe Bogdan Roman în perioada în care era urmărit general, cercetarea lui Călin Roman pentru deţinerea unei arme pentru care trebuia autorizaţie, cât şi să se verifice indiciile apărute că fraţii Roman ar mai fi încercat şantajarea uneia dintre părţile vătămate înainte de incidentul anchetat. Dosarul urmează să fie judecata în primă instanţă de Judecătoria Deta.

1 COMENTARIU

  1. hey, acum dupa ce procurorul a facut oficial public ca tiganii erau inarmati si au provocat panica, ca era posibil ca fii primarului sa fi fost impuscati si puteau fi ei victime ranite, acum, de ce nu dai detalii? de ce nu recunosti ca nu este FIRESC ca tiganii sa fie liberi ???? in care lege scrie ca daca esti ranit esti si victima???
    va rad tiganii in fatza, voua ziaristilor, autoritatilor si noua cetatenilor orasului!uite asa, le-ati dat „NAS” sa continue cu comportamentul lor …SA VA FIE RUSINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.