Tâlhărit cu cheia de maşină

Tâlhărit cu cheia de maşină

1
DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Deta după ce  ieri, au jefuit un consătean care tocmai s-a întors din Italia. C. F. Vasile, de 22 ani, s-a oprit,ieri, la un bar din Jamu Mare pentru a sărbători întoarcerea acasă. La plecarea spre casă a fost abordat de Z.


I. Daniel, de 25 de ani, din localitatea Deta şi B. Dorin, de 33 de ani, din localitatea Jamu Mare, care s-au arătat interesaţi de schimbul unei sume de bani din lei în valuta ştiind că acesta tocmai ce se întorsese din Italia. Când Vasile a scos portmoneul a fost lovit cu pumnul în faţă şi cu o cheie de maşină în ceafă. Atacatorii i-au sustras din portmoneu 240 euro şi au dispărut. După ce a sunat la 112, victima a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Deta.

1 COMENTARIU

  1. Ba fratilor, imi pare rau sa va spun dar sunteti de tot cacaoo, cum draq insotiti 3 pol. asemenea rahat? Si in Deta va plangeti ca nu aveti agenti stradali! Disaga asta am inteles ca este cam dus de acasa, dar si voi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.