Un comisar şef şi un avocat, ridicaţi de DNA pentru că au...

Un comisar şef şi un avocat, ridicaţi de DNA pentru că au promis angajări în MAI UPDATE 1 Primele declaraţii

1
DISTRIBUIȚI

Un comisar şef de Poliţie şi un avocat din Baroul Constituţional au fost ridicaţi, astăzi, în urma unei operaţiuni a procurorilor şi poliţiştilor de la DNA Timişoara.


Conform primelor informaţii, cei doi sunt anchetaţi pentru că au promis, în 2009,  angajarea unui bărbat în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor. Comisarul şef Dorin Militaru, şeful biroului logistic de la Poliţia Caraş Severin a promis că va aranja „apele” pentru încadrare. Poliţistul a lucrat împreună cu o prietenă de-a sa, Loredana Miulescu, avocat în Baroul Constituţional. „Taxa” încasată de cei doi a fost de 5.000 de euro, dar nu au mai rezolvat şi angajarea. Astăzi cei doi au fost ridicaţi de anchetatori fiind acuzaţi de trafic de influenţă şi urmează să aduşi la sediul DNA Timişoara pentru audieri.

UPDATE 1 Cei doi suspecţi au ajuns sub escorta poliţiştilor de la DNA şi DGA la Timişoara. Cu glas pierdut, comisarul şef Militaru a negat că ar fi primit bani pentru angajări în Interne. Loredana Miulescu a refuzat să facă vreun comentariu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.