Cornelia Corescu la Curtea de Apel Timişoara: „Nu mai pot” UPDATE Decizia...

Cornelia Corescu la Curtea de Apel Timişoara: „Nu mai pot” UPDATE Decizia instanţei

6
DISTRIBUIȚI

„Nu mai pot” le-a spus, astăzi, Cornelia Corescu, fostul şef al Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, apropiaţilor care erau în sala de judecată de la Curtea de Apel Timişoara, fiind pe punctul de a izbucni în lacrimi. Aici s-a judecat recursul depus împotriva deciziei Tribunalului Timiş, care a respins solicitarea acesteia de a fi pusă în libertate sub control judiciar, în dosarul „bani pentru PD-L”,  în care a fost trimisă în judecată de DNA alături de fostul secretar executiv al PD-L Timiş, Vasile Medeşan.


Cei doi avocaţi ai acesteia au susţinut că nu se mai impune menţinerea după gratii a Corneliei Corescu şi că „la acest moment este neproporţională cu situaţia care a determinat-o”. De asemenea, s-a afirmat că punerea în libertate a celei care a condus ITM Timiş nu poate influenţa mersul anchetei deoarece multe dintre probe sunt înregistrări audio-video ambientale sau înregistrări telefonice „al căror conţinut a fost recunoscut de inculpată”. Procurorul DNA a solicitat respingerea recursului deoarece motivele din decizia Tribunalului Timiş sunt temeinice. Cornelia Corescu le-a cerut judecătorilor să o pună în libertate „înţeleg să mă supun oricăror măsuri restrictive pe care le veţi dispune. Nu mă consider un pericol social, dimpotrivă. Sunt cea mai interesată să se afle adevărul în acest caz”. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei. 

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursul Corneliei Corescu, care rămâne, în continuare, după gratii.

6 COMENTARII

  1. De ce nu mai poti?e greu sa fi un simplu cetatean,sarac,amarat al acestei tari.Te-ai invatat pe mult si asta te costa.Luai bani si pt.partid dar si pt.tine.Toti ca tine sa ajunga la puscarie.Pacat insa ca legea nu-i pentru toti.

  2. Ma bucur ca in sfarsit pot afirma ca si in romania justitia este impartiala si isi face cu adevarat treaba,fapt care in anii2000-2004 era de domeniul sf.

  3. Eu o cunosc pe d-na Corescu, e clar ca e NEVINOVATA, dar cei din PDL o sapa, nu iubesc PDL-eul, dar un om de valoare de acolo este CORESCU. Pacat ,e o femeie cumsecade. Fiti tare DOAMNA!!

  4. pintru Dumnezau ! lasatin-e Sora in lebertate co suferit distul. o sa ne rugam zi si nopte la bunu Dumniazau sa le aduca norocu in casa la domnii Giudicatori. HALLELUIA HALLELUIA

  5. medesan de la bulau
    a patit o la cacau
    statea saracu in celula
    si a simtit la cur o pula
    pula unui criminal
    gata sa i o dea anal
    medesan cuprins de groaza
    a simtit o in gaoaza
    cum statea si si o lua
    la cacau si il durea
    a intrat un gardian
    si i a zis lui medesan
    iesi afara imediat
    te au gasit nevinovat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.