De ce a ajuns în cârje liderul PNL Timiş

De ce a ajuns în cârje liderul PNL Timiş

3
DISTRIBUIȚI

Liderul peneliştilor timişeni, senatorul Nicolae Robu, a apărut, astăzi, la conferinţa de presă în cârje. Chiar dacă a suferit o ruptură de menisc şi are probleme cu ligamentele, Robu a fost extrem de zâmbitor şi a explicat că „aşa mi se întâmplă mie din cauta pasiunii mele pentru fotbal. Cu cât sunt mai pasionat de un lucru, cu atât mă implic mai mult. Sunt consecvent. Am fost la un meci de fotbal vinerea trecută şi m-am accidentat. Cu toate acestea, tot am mai intrat pe teren la două cornere”.


Senatorul şi-a amintit şi de alte momente celebre cu el pe terenul de fotbbal, povestind despre un meci demonstrativ când a primit o „centrare senzaţională de la Hagi”. Nicolae Robu a afirmat că va continua să susţină Poli Timişoara şi pentru că este extrem de consecvent în declaraţiile sale. Şi a dovedit-o în momentele următoare când şi-a amintit de poluarea din zona Soarelui unde locuieşte. A anunţat că aparatura pentru măsurarea noxelor de la Politehnica Timişoara, instituţie pe care o conduce, va fi folosită pentru a determina gradul de poluare din zona unde locuieşte. După ce va avea date concrete va cere şi Gărzii de Mediu să intervină.

Chiar dacă-i tremură genunchii acum, Nicolae Robu a mai spus, încă o dată, că se pregăteşte serios pentru bătălia de la Primăria Timişoara, anunţând că la momentul oportun va face public şi proiectul său la care acum lucrează „profesionişti, loiali Timişoarei”.

3 COMENTARII

  1. Robu il conduce detasat pe Ciuhandu in sondaje! E limpede ca o sa iasa primar! Am auzit ca deja sunt unii care se pregatesc sa plece de la PNT la PNL. Traseiistii astia!!! Eu in locul lui Robu nu i-as primi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.