Noua specializare în ţigări la Moraviţa

Noua specializare în ţigări la Moraviţa

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră şi vameşii de la Stamora Moraviţa s-au specializat în descoperirea de ţigări de contrabandă fără proprietari. Un tren marfar care circula pe ruta Italia-Serbia-România a ajuns, aseară, la  Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa feroviar. Echipa de control a avut suspiciuni cu privire la marfa transportată în containerele trenului, motiv pentru care s-a procedat la desigilarea containerului şi efectuarea unui control amănunţit. Cu această ocazie a fost găsită cantitatea de 2.400 pachete de ţigări sârbeşti, în valoare de 24.000 lei.Deoarece nu s-a putut stabili apartenenţa bunurilor, acestea au fost predate autorităţii vamale.


La fel s-a întâmplat şi sâmbătă când,au organizat un control amănunţit la vagoanele trenului rapid care circula pe ruta Belgrad – Bucureşti. În urma acţiunii, a fost  descoperită ascunsă şi nedeclarată, în compartimente şi în banchete, cantitatea de  864 pachete cu ţigări, mărcile “Bond”,” Ashima”, „Partner”.

 

3 COMENTARII

  1. Gaseste tu proprietarul tigarilor lingaule ce esti. Le incarca in Italia sau Serbia si le descoperi in Romania, si tu vrei sa aflii proprietarul. Cand o sa te apuci sa faci jurnalism profesionist?

  2. le gasesc doar pe astea fara proprietar. pe cele cu proprietar si care circula cu masinile pe ruta moravita-percosova-rovinita-birda-timisoara nu le gaseste nimeni.

  3. domnule bota sau cum te cheama,ar fi bine sa apreciezi in nesimtirea ta ca unii oameni mai si muncesc,nu incerca sa dai interpretare unor lucruri care nu exista…de ce nu faci o ancheta sau sa treci prin gara moravita macar o data sa vezi ce inseamna sa gasesti si acele tigari,putine,multe,cate sunt,si apoi sa dai aiurea din guritza aia a ta bogata de filme sf….parerea mea sincera e ca incerci sa pari ceea ce nu esti de fapt,iar istorioarele astea cu care mai mult ii jignesti pe cei corecti care isi fac treaba,nu fac altceva decat sa ne lase un gust amar cand citim ceva scris de tine.iti urez succes in cariera ta de jurnalist dar crede ma ca in stilul asta te vor ajunge blestemele celor pe care ii denigrezi continuu si fara temei….apropo,de ce nu iti spune stii tu cine sa scrii si de acel comisar de la jimbolia care fiind rupt de beat a lovit masina institutiei si totul s a musamalizat din fasha???oare daca era vreun agent implicat nu scriai in secunda doi de el si mai bagai ceva cu tigari sa dea bine la tabloid???multe iti trec pe la ureche,insa putine si eronate stiri scrii…..bafta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.