Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist de ţigări

Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist de ţigări

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armele pentru a putea opri şi captura un contrabandist de ţigări. Totul a început în momentul în care, aseară, în jurul orei 21,45, în timp ce se aflau în patrulare, membrii echipajului unei ambarcaţiuni  au observat, în zona localităţii Eşelniţa, cu ajutorul sistemului radar şi al mijloacelor de vedere pe timp de noapte o ambarcaţie cu motor care s-a desprins de la malul sârbesc al Dunării, îndreptându-se spre cel românesc la  adăpostul întunericului. După o supraveghere de aproape 30 de minute, poliţiştii de frontieră au observat că barca, în care se afla un bărbat, a intrat în apele româneşti, cu intenţia de a ajunge în golful Eşelniţa.

La aproximativ 300 de metri de malul românesc, poliţiştii de frontieră l-au somat şi au tras un foc de avertisment în plan vertical, dar bărbatul şi-a continuat drumul.


Pentru a-l opri, agenţii au tras în motorul bărcii. După ce l-au imobilizat pe  S. Cristian, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Brebeni, judeţul Olt, poliţiştii au găsit şi explicaţia pentru graba bărbatului. În barcă erau 20 colete în care se aflau 10.020 de pachete cu ţigări netimbrate  mărcile Marble şi Ashima.Tutunul urma să fie livrat unor distribuitori din judeţul Olt. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.