S-a spânzurat după ce şi-a ucis socrii şi copilul

S-a spânzurat după ce şi-a ucis socrii şi copilul

1
DISTRIBUIȚI

Tragedie în această dimineaţă în localitatea timişeană Şag, unde un bărbat s-a sinucis după ce şi-a ucis alţi trei membrii ai familiei. Alarma s-a dat în urma unui apel la 112 al fratelui sinugigaşului care l-a văzut atârnat în laţ în balconul casei. Echipajul de Ambulanţă sosit la faţa locului nu l-a mai putut salva. În casă au fost descoperite corpurile neînsufleţite ale copilului în vârsă de 7 ani şi ale socrilor bărbatului.


Din primele informaţii a reieşit că nenorocirea s-a produs pe fondul geloziei după ce soţia sinuigaşului a plecat în străinătate împreună cu un un alt bărbat. Ancheta este în plină desfăşurare la acest moment, Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Bărbatul în vârstă de 29 de ani a lăsat un mesaj în care recunoştea că el este criminalul. Din primele verificări la faţa locului a reieşit că bărbatul şi-a ucis socrii cu un topor, victimele prezentând mai multe leziuni în zona capului. Într-o altă cameră a fost descoperit trupul neînsufleţit al copilului, care nu prezenta urme de violenţe, fiind probabil asfixiat. Anchetatorii au descoperit şi toporul folosit în asasinat. Vecinii au declarat că bărbatul a ameninţat că se va sinucide pentru că nevasta nu a venit acasă de sărbători.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.