Să facem treabă

Să facem treabă

1
DISTRIBUIȚI

Bogdan Popescu de la BC Timişoara strânge în braţe o minge de baschet, la finalul meciului de baschet masculin contra echipei U Mobitelco Cluj Napoca, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, la Timişoara, sâmbătă 21 ianuarie 2012.


ADRIAN PÎCLIŞAN / MEDIAFAX FOTO.Dacă imaginea ar fi ajuns pe agenţie, aşa ar fi aratat „captionul”. Venit de la Steaua şi primit la începutul campionatului cu înjurături care nu pot fi reproduse, Popescu a ales să strângă din dinţi şi să aducă echipa pe primul loc prin ceea ce ştie cel mai bine. Şi ştie. „Pe mine mă interesează echipa și nu altceva. N-are importanță ce s-a întâmplat. Am auzit ce au strigat. Nu mă afectează cu nimic, eu am venit aici să fac treabă.” Simplificând şi trăgând cu ochiul spre Marin Preda şi spre cetăţeanul Popescu, putem spune la fel de simplu. Dacă dragoste nu e, să facem. Treabă.

1 COMENTARIU

  1. Păcat că fotografia nu a ajuns pe fluxul agenţiei… Pe de altă parte, dacă ajungea, nu am fi avut ocazia să citim textul – şi aia chiar că ar fi fost păcat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.