Ziua 10 de „Jos Băsescu” UPDATE 2 Când poate vorbi Ostaficiuc la...

Ziua 10 de „Jos Băsescu” UPDATE 2 Când poate vorbi Ostaficiuc la protest

2
DISTRIBUIȚI

Timişorenii au revenit, astăzi, din nou în Piaţa Operei pentru a zecea zi de proteste   împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a actualei puteri. Aproximativ 150 de persoane sunt aici încă din primele momente ale demonstraţiei. „România nu mai seamănă cu un stat european, ci are un guvern care seamănă cu cel din statele Americii de sud. Guvernul Boc este organizator al reţelei de crimă organizată din România.


Sunt ca nişte ploşniţe”, a declarat unul dintre vorbitori. Imediat piaţa a  reacţionat cu o rafală de „Jos Băsescu” şi „Jos guvernul”. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ultimele informaţii de la protest.

UPDATE 1 17,26 „Am reputat prima victorie împotriva acestei puteri îmbuibate. Ne-am înfrânt frica şi am ieşit în stradă. Au crezut că 50 de ani românii nu vor mai ridica vreo secundă capul din nisip”, au anunţat protestatarii. Aceştia au anunţat că nu vor ceda şi vor rămâne în stradă, luând ca exemplu indignaţii din Spania care au obţinut alegeri anticipate după şase luni de proteste.

UPDATE 2 18,16  Oricine poate vorbi la mitingul din Piaţa Operei, cu condiţia să nu facă parte din actuala putere. „Şi Ostaficiuc poate să vină aici să vorbească, dar cu condiţia să-şi dea demisia din PD-L şi din funcţia de la consiliul judeţean”, au precizat organizatorii, în huiduielile celor aproximativ 400 de demonstranţi. Ca dovadă a diversităţii de idei, unii au strigat „Regele în ţară, Băsescu afară”, în timp ce alţii strigau împotriva lui Mihai I. Toate vocile s-au unit atunci când s-a scandat din nou „Jos Băsescu”.

2 COMENTARII

  1. articolul complet… ar spune ca protestul a continuat pana in jurul orelor 21:00 chiar daca numarul celor care au fost prezenti s-a redus;)
    avem nevoie de prese de calitate !

  2. eu am trecut la ora 18,30 pe la Catedrala (de unde se auzea un individ cum racnea la portavoce, apoi, curios, am vrut sa vad cati erau la miting…pai erau 30 – 40 de protestari si vreo 50 de curiosi…in total, dupa unii 400.
    pai de aia e presa libera, ca poti sa te aberezi cum vrei fara sa iti faca nimeni nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.