Cum au încercat liberalii să descopere „cârtiţa” care a deconspirat candidaţii pentru...

Cum au încercat liberalii să descopere „cârtiţa” care a deconspirat candidaţii pentru locale

2
DISTRIBUIȚI

Agitaţie mare, aseară, în sediul PNL Timiş după ce PRESSALERT.ro a prezentat, în exclusivitate, listele cu candidaţii liberali care vor intra în bătălia pentru Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. Prima reacţie a preşedintelui PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, a fost să interzică intrarea în sala unde se desfăşura şedinţa de partid cu telefoane mobile sau cu calculatoare care aveau conexiune la internet. În încercarea de a găsi „cârtiţa”, consilierul local Ciprian Jichici, specialist în IT, a verificat calculatoarele de prin sediu pentru a vedea dacă s-au transmis informaţii confidenţiale de pe acestea. Discuţiile s-au aprins, mai mulţi liberali vorbind despre posibilitatea de a fi interceptaţi de serviciile speciale, ajungându-se până la scenarii că sunt ascultaţi din maşini aflate în zona sediului.


Ionuţ Nasleu, fost ofiţer SRI, le-a explicat că „organele” nu-şi pierd timpul cu astfel de acţiuni. În încercarea de a afla cine a deconspirat listele, s-a propus inclusiv să se jure cu mâna pe Biblie că nu s-au dat informaţii sau să se vină cu listingurile telefoanelor mobile pentru ziua de ieri. În calcul s-a luat şi posibilitatea de a aduce un echipament de bruiaj care să fie activat în timpul şedinţelor conducerii PNL Timiş.

Dincolo de acestea, există şi nemulţumiri legate de ordinea pe liste şi faptul că oameni apropiaţi ai senatorului Robu au ajuns pe primele poziţii, în timp ce „veterani” ai partidului sunt în coada listei. Aşa se întâmplă la consiliul local unde pe poziţii importante sunt doi dintre apropiaţii preşedintelui PNL Timiş –  Dumitru Dinulescu, patronul firmei “Dinu Instal” şi Vasile Ruşeţ, şef de direcţie la Politehnica din Timişoara, în timp ce Ciprian Bogdan, actual consilier local, este pe un loc la limită eligibil. La Consiliul Judeţean Timiş, pe locul doi, după Sorin Supuran, a ajuns un necunoscut – Marian Constantin Vasile, inginer de calitate, fost student de al senatorului Robu.

2 COMENTARII

  1. Se jura Robu cu mana pe Sfanta Biblie ( nu ca Basescu, pentru ca in anumite privinte seamana cu acel individ) ca nu a primit cadoul de la primarul PDL Todasca din Sacalaz ca sa-l puna pe lista la alegerile locale pentru functia de primar din partea PNL? Parca Antonescu promova altceva, nu-i asa Robule?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.