Curtea de Apel Timişoara a confirmat că dosarul „executaţi-l pe procurorul Dolcu”...

Curtea de Apel Timişoara a confirmat că dosarul „executaţi-l pe procurorul Dolcu” este unul ilegal

0
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a încălcat legea – acesta este verdictul final al Justiţiei în dosarul în dosarul  “executaţi-l pe procurorul Dolcu”. Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit că, în dosarul în care au fost trimise în judecată mai multe persoane pentru contrabandă, s-au falsificat redări ale unor convorbiri telefonice şi au fost publicate fişele personale ale unor oameni care nu aveau nici o legătură cu cazul. Toate acestea pentru ca ulterior să fie „sifonate” spre public, în încercarea de a-l compromite pe procurorul DNA, Lucian Dolcu. Cel care a întocmit rechizitoriul acestui controversat caz a fost procurorul Florin Trăienuţ Roman, cel care s-a declarat solidar cu demonstranţii anti-putere şi care le-a declarat inspectorilor CSM veniţi la Arad „I.


Politica mea este să fac voia tatălui nostru din ceruri; II. «Şi n-o să pot îngădui niciodată/acestui trup nele­giut al meu/ să-nveţe nebunia bles­temată/de-ai fi uşor când ţării îi e greu!»; III. Dragul meu popor român (inclusiv membrii Consiliului Superior al Magistraturii), Vă Iubesc! Atât declar, susţin şi semnez”.

După ce Tribunalul Arad a decis restituirea dosarului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad pe motiv că nu era competent să ancheteze infracţiuni de compenţenţa DIICOT s-a făcut recurs împotriva deciziei. Curtea de Apel Timişoara, în urma audierilor de astăzi, a respins acţiunea procurorilor arădeni, Astfel restituirea dosarului pentru refacerea cercetărilor este definitivă, confirmându-se astfel faptul că anchetatorii au acţionat ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.