Ostaficiuc face alba-neagra cu auditul de la Poli Timişoara, plătit din bani...

Ostaficiuc face alba-neagra cu auditul de la Poli Timişoara, plătit din bani publici

3
DISTRIBUIȚI

Discuţii încinse, astăzi în plenul Consiliului Judeţean Timiş, pe tema auditului făcut la echipa de fotbal Politehnica Timişoara. „Am votat banii pentru acest audit, iar acum primim o investigaţie care are o clauză de confidenţialitate, deşi acest audit este făcut pe bani publici. Oricum reiese că dacă vrem să cumpărăm, datele primare trebuie confirmate oficial din alte surse. Faptul că nu se cunosc toate datele de către toţi consilierii îi serveşte domnului Iancu, nu nouă”, a declarat consilierul judeţean ţărănist Viorel Sasca.


Preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc a susţinut că  secretizarea  „nu noi am cerut-o, ci firma care a realizat această investigaţie. Motivul a fost că apar şi alte societăţi comerciale în afara celor care sunt în acţionariatul SC Politehnica SA. Cred că este mult spus cumpărare, mai potrivit este preluare”. Liberalul Viorel Coifan a făcut haz de necaz susţinând că deşi are certificat ORNISS care-i permite să aibă acces la informaţii strict secrete de importanţă deosebită, nu poate să vadă raportul legat de Poli. „Aici suntem toţi egali, nu contează numai liderii”, a comentat Coifan. Pesedistul Titu Bojin a cerut să se găsească o soluţie pentru ca toţi consilierii judeţeni să aibă acces la datele auditului. După câteva minute, Ostaficiuc s-a răzgândit brusc şi a anunţat că-şi asumă împărţirea raportului către toţi consilierii, în ciuda gesturilor nervoase ale secretarului  Petrişor Nădăştean. Viorel Sasca a atras atenţia că „nu trebuie să picăm în capcana licenţierii clubului. Aceasta este obligaţia lui Iancu”.

3 COMENTARII

  1. Bravo Costi! Ce atâta secretomanie, vă făceaţi de râs şi voi şi KPMG.
    Aştept ca raportul de audit (sau investigaţia, ce o fi) să fie făcut public, că tot se vorbeşte atât de transparenţă în gestionarea banilor publici.

  2. doar sa simta ce simt roamnii de rind nu in viloiul din torontaluli,niste nesimtiti ca si altii care s-au aciuat in zona respectiva cartierul pimaverii!!!!
    A nu se uita ca vine primavara !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.