După dezvăluirile legate de condamnare, pedelistul Cândea, avansat ca director adjunct al...

După dezvăluirile legate de condamnare, pedelistul Cândea, avansat ca director adjunct al Registrului Auto Român

4
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Dorin Cândea, şeful Registrului Auto Român Timiş, despre care PRESSALERT.ro a dezvăluit că a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că  a înmatriculat maşini cu acte false, nu numai că a fost susţinut în continuare de partid, dar a şi fost avansat.  Cândea a fost acuzat de procurori că a cumpărat şase chitanţe vamale falsificate şi ulterior a înmatriculat maşini care legal nu puteau fi puse în circulaţie, între timp obţinând reabilitarea în instanţă.


De asemenea, Cândea a fentat legea, declarând în fals la înfiinţarea firmei sale că nu are probleme cu legea. Fostul condamnat Cândea a fost avansat fiind acum, după cum a anunţat, astăzi, prim-vicepreşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, director adjunct al Registrului Auto Român.

„Aş vrea să felicit PDL pentru că a reuşit să promoveze un om la Bucureşti, care a făcut dovada că se pricepe la acest domeniu. Numirea lui Cândea director adjunct pe ţară la RAR pentru noi nu e o surpriză. Ăştia sunt oamenii promovaţi de PDL. (..)„Înţeleg că deja e şi făcută numirea noului director RAR Timiş. Este vorba de Lavinia Boc. În mod sigur nu are nicio legătură cu fostul premier Emil Boc. Şi dânsa are o experienţă vastă în ceea ce priveşte RAR… a avut o patiserie pe Calea Aradului. Este încă unul din oamenii care cunosc ceea ce trebuie să facă în sistemul pedelist actual”, a declarat Grindeanu. Dorin Cândea a confirmat numirea sa la Bucureşti, dar a susţinut că este vorba de o detaşare.

 

4 COMENTARII

  1. :))))))))))))))))))))))))))) hahahahahaha tzara ne vrea prosti.nu va datzi seama?numarul hotilor trebuie sa fie acelasi chiar mai mare.a iesit deputatul Boldea din joc si trebuie inlocuit cu altul.cine stie poate-l pun pe lista de deputati?cineva trebuie sa traga sforile pt firmele de transport ale puterii.trebuie pregatite autobuzele pt votantzi:)))))))))))))))))) trageti concluzia singuri

  2. de ce nu va luvatz de banditii din aprtidele de opozitie. domnul Candea este un om loial si de baza PDL. totz membri pdl dar apsolut totz ni-s alaturi de el. deci merita sa fie promovat si sustinut. povestea aia cu parte penala este o facatura a celor de la psd. asa sa stitz. sa mor io. traiasca PDL totz la alegeri sa votatz PDL. Doamne ajuta ca Dumniazau ieste cu noi.

  3. RUSINE ASEMENEA OAMENI NU AU CE CAUTA LA RAR SI FRATELE SAU LA FINANTE LA FEL CONSIDER CA PARDIDUL ESTE IN SPATELE LOR
    DORIN CANDEA DE LA FINANTE ESTE SLAB PREGATIT SI NU ARE CE CAUTA LA FINANTE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.