Ayatollahul Frunzăverde a rămas „capul mafiei PD-L din Caraş Severin” pentru USL

Ayatollahul Frunzăverde a rămas „capul mafiei PD-L din Caraş Severin” pentru USL

2
DISTRIBUIȚI

Sorin Frunzăverde a rămas un mafiot pentru USL, pe site-urile uniunii,  chiar dacă a părăsit PD-L şi acum este vicepreşedinte al PNL. Pe site-ul oficial al Uniunii Social Liberale există o rubrică intitulată „Denunţă mafioţii” în care se spune că ” mafia PDL s-a dezvoltat în continuu din 2004 şi până în prezent, devenind azi un sistem organizat, coordonat şi condus de la Cotroceni. Organizaţia mafiotă are un Capo Famiglia, aflat la Bucureşti, şi cel puţin 41 de tentacule, câte una pentru fiecare judeţ în parte, inclusiv al tău! Vorbim de nişte infractori cu sânge rece care te fură pe tine, pe părinţii şi bunicii tai, pe noi toţi”. Locul unde sunt dezvăluiţi pedeliştii corupţi -un site special indicat de useleşti – www.mafiilepdl.ro.

Pe hartă, la judeţul Caraş Severin, Sorin Frunzăverde apare şi acum ca fiind „capul mafiei PDL din judeţul Caraş-Severin, cunoscut drept „Ayatollahul”. Este implicat în traficul de țigări de la vămile vestice şi controlează afacerile cu energie eoliană din județul Caraș Severin.


Este protectorul mafiei drumarilor din Caraş-Severin. Energia verde din Caraş-Severin a ajuns, cum era şi firesc, la mâna lui Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean. Cunoscut în zonă drept „Ayatollahul”, Frunzăverde conduce cu mână de fier şi uneori cu nuiaua judeţul. Se ştie că nici o afacere din Caraş-Severin nu mişcă fără a avea girul „Ayatollahului”. Omul de nădejde al acestuia este Omer Radovancovici, „Prinţul Clisurii”, după cum se autointitulează, primarul comunei Pojejena. „Prinţul” este cunoscut pe Clisura Dunării în special pentru implicarea sa în contrabanda şi traficul cu ţigări, drept pentru care a şi stat la mititica aproape un an, trimis acolo prin bunăvoinţa procurorilor DIICOT. Ultima găselniţă a cuplului „Ayatollah” – „Prinţ” este energia eoliană”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.