Conducta strategică de la Solventul spre Pancevo, scoasă ilegal din pământ de...

Conducta strategică de la Solventul spre Pancevo, scoasă ilegal din pământ de „hinghierii” de metal

9
DISTRIBUIȚI

„Hinghierii” de fier vechi continuă asaltul asupra bunurilor fostului combinat Solventul. După ce nu au mai avut acces în interiorul combinatului, ale cărui bunuri sunt puse sub sechestru asigurator, tăietorii s-au reorientat. Au luat la ochi conducta strategică care face legătura între Solventul şi combinatul sârbesc de la pancevo. Ieri, în spatele combinatului, la numai câteva sute de metri de uzina de apă a Aquatim, „hinghierii” de metal au început să sape, fără nici o autorizaţie, ca să scoată conductele din pământ.


Cu ajutorul unui escavator au făcut un şant şi au început să taie conducta în bucăţi. Când jandarmii şi poliţiştii au ajuns la faţa locului, au găsit sute de metri de ţeavă scoasă . „Eu am un contract cu Inter Industries (firma reprezentată de Laurenţiu Niculescu, cel care a provocat mai multe scandaluri la Solventul, n.a.) de prestări de servicii. Este ţeava lor. Scot ţeava până la Pancevo dacă e legal”, le-a declarat jandarmilor Gheorghe Oieru, patronul firmei care a operat.  Operaţiunea este ilegală pentru că nu există avizul obligatoriu de la Garda de Mediu Timş pentru lucrările de dezafectare. „Cei de la Inter Industries aveau obligaţia ca până în 24 mai să ne prezinte harta cu traseul conductei pe teritoriul României şi un punct de vedere de la Agenţia de Mediu. Nu există nici un aviz pentru aceste lucrări care sunt ilegale. Vom aplica o nouă amendă de 100.000 lei sau vom face o plângere penală dacă vom constata că prin această acţiune a fost pusă în pericol sănătatea publică”, a declarat Marian Eperieş, şeful Comisariatului Timiş al Gărzii de Mediu. Chiar dacă poliţiştii au început o anchetă, astăzi de dimineaţă muncitorii au reînceput operaţiunile de scoatere a conductelor din pământ.

9 COMENTARII

 1. am spus eu ca se duc oameni nevinovati la puscarie. Dar acum ii trag dupa mine si pe niculescu si gasca lui, muresan si dorin marian. spun tot. Gigi oieru

 2. Totul este o farsa si este păcat că presa se lasa indusa in eroare de minciunile reprezentanților Sc Safrom Trading srl si ale lui Aron Codreanu, care vor sa pună mana pe averea Solventului fără sa plătească nimc, eventual doar platind astfel de articole .

 3. In primul rând mă cheamă Oeru nu cum au scris băieții astia de bine, in zona se fac lucrări de decopertare la conducte . Dar ce sa știe așa zisi ziaristi care fac articole ca sa nu moara de foame, căutand numai ce înseamnă scandal si cearta si fără sa se documenteze, mai ales ca asta implica putina știință pe care ei nu o au . Niște ametiti !

 4. Toți hoti si banditii sau strâns acolo, si laxxx astia de ziaristi de cacat care fac articole la comanda. Ce mă freaca pe mine cine fura si pe cine ……moarte hotilor !!!!

 5. Muxx la toți ziaristi de cacat care scriu minciuni . Documentați-va fraierilor, de aceea va citește doar puxx articolele voastre de doi lei !

 6. Lucrurile sunt simple. Daca ai umblat la ceva ce este sub sechestru te duci la puscarie. Aveti grija la sapun. Sa va fie alunecarea placuta. Falsul Gigi Oieru.

 7. In primul rand nici nu stiti sa scrieti numele corect, asa ca lasati-va de meserie, sunteti toti o apa si un pamant, ziaristi anchetatori si amarati, cu dedicatie din partea lui Gheorghe Oeru (persoana cu adevarat nu „adevaratul, falsul, secundul, cvartetul si alte penalitati”: prosti de impungeti!

  Documentati-va asupra persoanelor despre care vreti sa scrieti inainte, nu scrieti la vrajeala „gigi oIeru” nu exista asa persoana in Romania, Prostilor!

 8. si tu cel care ai scris acest articol esti un prost/sau proasta de unde s-au rupt prostii, si mata o proasta pentru ca te-a nascut.
  Pentru lucrarile efectuate EXISTA ACORD DE MEDIU NR.4/14.04.2010, documenteaza-te, prostule la agentia regionala pentru protectia mediului Timisoara, regiunea vest, asa ca nu ma mai denigra BOULE SI PROSTULE, si pentru cultura ta generala daca mai scrii un singur cuvintel neadevarat si nu vii cu probe, te dau in judecata BOULE.

  Semneaza Oeru Gigi

 9. catre falsul oeru alias codreanu aronel,ca ai pus sechestru nui bai,ca nu la-i respectat(sau ma rog,oameni tai)ii BAI.cind sa astupat ,fisura’ sau blocat si portile,nu vorbesc de citeva zecide tone ciugulite de paznici(prapad)CI DE RESTUL….asa daca te reprezinta TATA HOTIILOR din solventul,din 1867 pina in prezent si poate si in viitor.sa vedem cine e solventul si cine solvatul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.