Mesajul lui Robu din spital: „mergem până la capăt, până la victorie”

Mesajul lui Robu din spital: „mergem până la capăt, până la victorie”

12
DISTRIBUIȚI

Biroul de presă al PNL Timiş a transmis, în urmă cu puţin timp, o înregistrare audio cu mesajul pentru timişoreni al candidatului USL la funcţia de primar Nicolae Robu, care este internat de ieri la Clinica de Cardiologie, urmând ca mâine să fie supus unei intervenţii chirurghicale.


De asemenea, a fost transmisă presei o fotografie în care Robu apare zâmbitor în faţa unui laptop. „Ați auzit zilele acestea că aș avea o problemă de sănătate. Da, este adevărat.Din păcate mi-a fost descoperită o afecțiune care nu este gravă, dar care necesită o intervenție de urgență. Zilele viitoare voi fi retras într-o anumită măsură din campania electorală. Adică nu voi mai colinda orașul așa cum o făceam până acum. De săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea electorală cu convingerea că voi câștiga. Toate sondajele arată că sunt favorit de departe și vreau să valorific acest nivel, încrederea de care mă bucur în rândul timișorenilor. Mergem până la capăt, până la victorie” , a susţinut Robu în declaraţia înregistrată.

12 COMENTARII

  1. Sa te faci bine nene Robule ca avem nevoie de tine. In campania asta trebuie sa fie si un loser, asa ca cel mai bine e sa revii, sa poti sa iesi sanatos pe locul 2 !!! Bha ma lasati cu tziganii de-astea ieftine ? Probabil ca o sa se faca bine cu o zi inainte de sfarsitul campaniei electorale, pentru a evita in acest fel orice confruntare cu Orza, Garboni sau Noditi !!! Ati vazut ca incepe sa pice pe sondaje si ati zis ca e mai bine sa-l tineti ascuns pe toata perioada campaniei…Pai noi chiar suntem imbecili cu totii ??? Pai ditamai senatorul nu a stiut pana acum ca are o problema majora la inima ???? Nu a facut niciun control din care sa se vada afectiunea de care sufera ??? Tocmai acum cand se duce in jos in sondaje l-ati gasit bolnav ??? Cred ca e o tragedie pentru voi cei din USL ca o sa trebuiasca sa lingeti unde ati scuipat si sa-l sustineti pe Orza, daca Robu nu mai poate…E groasa treaba, huh ?

  2. Foarte bine. Asa sa fie. Avem nevoie de un primar vertical care-si asuma problemele de sanatate. nu minte. nu ascunde. oare ciuhandu nu mai poate candida de grija nepotilor? sau e mai bine asa cu orza-n fata 4+4+4 ani adica 16 ani.va asteptam domnule robu pe data de 4 iunie sunteti pe propriile d-voastra picioare in piata publica restabilit complet. va mai dam noi astia de tinem la d-voastra sfaturi medicale pe parcurs (sa nu va ingrasati, sa nu mancati carne de porc prea des, fara dulciuri prea multe si multa miscare)succes si sanatate!

  3. incepe sa sune a facatura asta cu robu….daca nu scotea porumbelul asta pe gura, tindeam sa cred ca e chiar bolnav. l-au ascuns ca sa nu mai apara in dispute cu contracandidatii.

  4. Are Robu asta o fata de pastor din secta martorii lui Iehova de ma baga in boala.
    Asta pe langa prostiile pe care le-a facut prin facultatea condusa de el…

  5. vad ca sunt multi inculti si needucati pe forum si ma gandesc la antevorbitorul olfie…
    1. facultatea condusa de robu nu exista pentru simplul motiv ca o facultate este condusa de un decan ori Robu a fost rector si a condus o universitate.
    2. as fi curios sa enumeri „prostiile” facute de Robu in facultatea inexistenta pe care sustii ca a condus-o.
    3. „secta” martorii lui Iehova este un cult religios recunoscut de statul Roman iar statul Roman este unul democratic care incurajeaza libertatea religioasa. Mi se pare mie sau esti un individ total nedemocratic in gandire???

  6. Oricata pudra ar bag in el, oricate lifting-uri ar face, oricate sute de mii de euro s-ar pompa in campanii de promovare, brandul ,,Nico” nu isi poate depasi cele 17 -20 % din preferintele electoratului.
    Interesant nu este Robu si papusarii din spatele lui care asteapta sa se valorifice la blana prin firmele private oportunitatile economice generate de noul PUG.
    Robu are o mare calitate in relatia cu finanta liberala care il sustine. Nu gandeste in termeni de bine sau rau, moral sau imoral, echitate sau inechitate. Omul stie un singur lucru, ca daca va iesi primar isi va lasa stapanii sa se infrupte pana la satietate din vanatul public pe care il va gestiona.
    Cam asta este Robu un nume predestinat pentru servirea exclusiva a intereselor oculte cetatenilor acestui oras. Horica tata, asta e, ai mai pierdut o oportunitate de a venii la cascaval. Fii sigur ca o vei pierde si pe urmatoarea. Sti de ce? Pentru ca nu ai viziune. Pentru ca esti orbit de vanitate si orgoliu. Pentru ca nu iti vezi decat PROPRIILE TALE INTERESE.

  7. Asta da om, asta da caracter, asta da INVINGATOR! Sincer, nu doresc nimaniui, insa ar fi fost interesant cum s-ar fi comportat unul din ceilalti candidati, in special aia de-i tot sar in gat, de ar fi fost pusi intr-o situatie similara! E nevoie de un om puternic in fruntea orasului! Un om ca Robu!

  8. mult-preafericitro….stiu …e vechi tertipul folosit de tine.,,Agata-te de orice lucru cat de mic, ca sa ascunzi adevarul din propozitie,,…este din manualul politrucului rosu a anilor `50…
    Pe dealta parte, mie mi se…rupe de acest rob, nu il plac, nu ii agreez campania penibila si agreziva pana la Dumnezeu, facuta, (si nici timisorenii, iar asta se va dovedi in scurt timp) si nu il voi vota.
    E simplu.

    p.s
    Am impresia ca si tu esti un ,,martor,, sau cel putin al tip de pocait.
    gresesc?

  9. tote penzionare si tote fonctzonarii din Primerie trebe se deie vote lu domne Ciuhandu si Cojocare ca iele nio dat gratis la tramvaie, fekut gratis rivilioane la otelu strilitza a lu dom comisare staicu. iar fonctzonare dache vine roibu sau reducane sau ala di la pepede, totz zbora afare si remine fere lucru. si in plus baghe pe iele la popa sapca.

  10. TIMISORENI, NU VA MAI LASATI MANIPULATI DE INFRACTORII ASTIA.CHIAR V-AU SPALAT CREIERII , NU VEDETI CA PSD+PDL(COMUNISTII)-PNL(SECURISTII)-PNTCD(INFORMATORII)= CRIMA ORGANIZATA.
    NU VA AJUNG 22 DE ANI DE UMILINTE?
    SINGURII SPECIALISTI NECOMPROMISI, SUNT ECHIPA PP-DD.
    VOTATI PP-DD, PENTRU O VIATA DEMNA SI PENTRU VIITORUL COPIILOR VOSTRI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.