Asasinat cu 20 de lovituri de cuțit în mijlocul străzii UPDATE Autorul...

Asasinat cu 20 de lovituri de cuțit în mijlocul străzii UPDATE Autorul atacului, reţinut

0
DISTRIBUIȚI

Crimă în mijlocul străzii, la Lugoj, după un conflict izbucnit într-un bar. Din primele informaţii a reieşit că bărbatul în vârstă de 32 ani a avut o dispută, iar în momentul în care a ieşit pentru a pleca la maşină a fost atacat. Doi indivizi l-au lovit cu pumnii şi picioarele şi l-au înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit. Victima a rămas într-o baltă de sânge, medicii de la ambulanţă nereuşind să-i mai salveze viaţa.


Bărbatul a fost ucis cu 20 de lovituri de cuţit. Poliţiştii i-au ridicat pentru audieri pe cei doi suspecţi, cât şi pe ceilalţi clienţi ai barului.  Un procuror criminalist  a preluat ancheta. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliţia Timiş a anunţat că principalul suspect a fost identificat principalul ” pe raza localităţii Făget, în persoana lui J.D.Gabriel, de 31 de ani, din Gladna Montană, judeţul Timiş. Din primele date obţinute se pare că între cei doi a izbucnit un conflict spontan în incinta localului, dar situaţia a degenerat, altercaţia continuând în strada, unde victimei i-au fost aplicate mai multe lovituri de cuţit”. Suspectul urmează să fie dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.