Pesediştii, supăraţi pe penelişti după mitingul pentru demiterea lui Băsescu. Află motivul

Pesediştii, supăraţi pe penelişti după mitingul pentru demiterea lui Băsescu. Află motivul

6
DISTRIBUIȚI

A ieşit cu scântei între pesedişti şi liberali după mitingul, organizat ieri în Piaţa Unirii din Timişoara, pentru demiterea lui Traian Băsescu. Chiar dacă a fost prezentat ca o demonstraţie a societăţii civile ca preşedintele Crin Antonescu să urce pe scenă „apolitic”, totul a fost organizat de maşinăria de partid a USL. Principala nemulţumire a social – democraţilor, după cum au confirmat mai multe surse pentru PRESSALERT.ro, a fost aceea că nici un pesedist nu a fost pe scenă, asta deşi au fost cei care au mobilizat cei mai mulţi activişti pentru protest.


În schimb liberalii au avut doi reprezentanţi – europarlamentarul Cristian Buşoi, care a fost prezentatorul mitingului, şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Pe lângă „confiscarea” de imagine, pesediştii au fost deranjaţi şi de referirea lui Crin Antonescu la Ion Iliescu în contextul evenimentelor din 13 – 15 iunie 1990, preşedintele interimar acuzând că „în 13-15 iunie, la mineriade, când oamenii ca noi eram bătuţi şi alergați, Traian Băsescu era în guvernul lui Iliescu şi organiza trenurile pentru mineri, iar Monica Macovei era procuror al regimului Iliescu şi nu a zis nimic atunci”. Liberalii au încercat să potolească spiritele colegilor de coaliţie, încercând să minimalizeze lucrurile şi să meargă pe ideea demonstraţiei apolitice.

6 COMENTARII

  1. Au mobilizat un drac pesedistii. Sa spuna Grindeanu cati a adus din Timisoara. N-au contribuit la niciun miting si brusc au pus osul acum cand stiau ca nu vin liderii psd! Surse aiuristice, Bota!

  2. mai Bota de ce mananci rahan? Cu ce s-au mobilizat pesedeii in conditiile in care vicele Grindeanu, care e si presedintele organizatiei Timisoara, a ajuns noaptea la orele 22 de la greci din vacanta? Ia suna tu pe Sorinel si vezi daca am sau nu dreptate. Daca nu ai minute suna-l pe Toanca sa iti incarce cartela:)

  3. Din nou PDL-istii dezinformeaza! Ei nu incearca decat sa nasca dispute intre PNL si PSD! Din pacate pentru basisti acest lucru nu se va intampla pentru ca USL lucreaza foarte bine impreuna si incearca sa repare greselile facute de Basescu in toti acesti ani! Votati DA pentru demiterea acestui om, Basescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.