Bojin introduce bilete de voie pentru angajaţii Consiliului Judeţean Timiş

Bojin introduce bilete de voie pentru angajaţii Consiliului Judeţean Timiş

4
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, pesedistul Titu Bojin, a anunțat, astăzi, prima măsura care a luat/o pentru eficientizarea lucrurilor în instituție – introducerea biletelor de voie pentru angajații care părăsesc locul de muncă în perioada de lucru. „Biletele de voie trebuie semnate de şeful direct şi, mai apoi, de unul dintre vicepreşedinţi sau de şeful de la resurse umane.


Am observat că sunt foarte multe plecări în timpul programului fără ca să le evidenţieze nimeni. Trebuie o disciplinare a activităţii şi o aplecare mai mare către problemele cetăţenilor”, a declarat Bojin. Acesta a anunţa că restructurarea instituţiei se va face în luna septembrie când vor fi desfiinţate mai multe servicii „unele înfiinţate doar pentru ca anumite persoane să aibă funcţii”.

4 COMENTARII

  1. Oare cine pleaca mai des de la lucru ? Sa fie oare aplaudacii pedelisti care merg la sediu sa mai clipoceasca niste osanale si pupinbasituri conducatorului iubit ? Asa sa fie ? Nu pot sa cred !

  2. Pai tu vorbesti de organizare mai gunoi cu ochi? tu ai organizat si DIrectia Apelor Banat si ai adunat toti absolventii de agronomie. Mai baga-ti mintile in cap si treci la buldozer tu nu esti cu organizarea tu esti cu furtul i-a te uita in ograda ta si vezi ca ti-a venit fanul pentru animale adunat de oamenii de la Apele Romane de pe sectoare. Tu ai organizat cositul mai gunoiule? Acum astia de la consiliu nu iti sunt buni?:)))))))))))))))))) Rad de prostiile pe care le faci zilnic si culmea ai prosti in jurul tau care sa te sustina si sa te creada. RUSINE PENTRU OAMENII CARE SUNT CINSTITI SI VOR SA TRAIASCA CINSTIT.

  3. HOTULE TU NU ESTI BUN ORGANIZATOR DECAT ACOLO UNDE SE ADUNA FANUL PE SISTEME LA APELE ROMANBE DIRECTIA BANAT. ACOLO SE ADUNA HRANA PENTRU ANIMALELWE TALE. NU ITI BAGA NASUL PREA SUS CA TE IMPUTI SI MAI TARE. MAI OAMENILOR CHIAR PUTE-TI SA CREDETI CA OMUL ASTA ARE VERTICALITATE SI OMENIE ? EL FURA TOATA ZIUA :)))))))))))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.