Vameşul „Nelu Motor”, eliberat de Tribunalul Timiş

Vameşul „Nelu Motor”, eliberat de Tribunalul Timiş

9
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a verificat, astăzi, legalitatea menţinerii în arest a vameşului Ioan Chincea, care a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită în formă continuată.


„Nelu Motor” este acuzat că a primit şpagă 400 euro pentru a nu face probleme unui patron care importa telefoane mobile. Procuroruil DNA a cerut menţinerea acestuia în arest pentru a nu putea influenţa martorii, în timp ce avocatul acestuia a susţinut că nu se mai impune deoarece toate probele au fost administrate. În urma deliberării, Tribunalul Timiş a decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea. Vameşul rămâne în arest cel puţin până la judecarea recursului declarat de DNA.

9 COMENTARII

  1. Bravo justitiei din Romania,Nelu ai invins sistemul,esti demn pentru postul de sef de vama,ai gargara nu gluma!!!Mason mic ce esti!!!

  2. Bravo Nelu . Multi au omorat oameni cu masina si nu au stat o zi in arest , apoi au primit cu suspendare . Vamesii si politistii de la Moravita , care nu au recunoscut faptele pt a primi cu suspendare ,nici acum nu stiu cine si cand ii va judeca, timpul trece si asteapta prescrierea faptelor .rabdare si tutun de Moravita

  3. motoare……motoare de abia te astept !!!!! Sper sa nu se mai bage MOL si NASU !!!!!(cum au promis) ca au zis ca pietenul lor nu esti si se asteptau sa- ti rupi gatul ……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.