BMW, transformat în torţă după un atac mafiot

BMW, transformat în torţă după un atac mafiot

1
DISTRIBUIȚI

Un BMW 730 s-a transformat, azi noapte, într-o torţă ale cărei flăcări au ajuns până la etajul al treilea al blocurilor din apropiere. Atacul mafiot s-a petrecut pe o stradă din cartierul arădean Micalaca, proprietarul maşinii fiind Ovidiu Orădan, zis „Suliţă”. Acesta a fost condamnat în dosarul de crimă organizată al grupării conduse de Uţu Rohozneanu, supranumit „Împăratul” pentru că ar fi transmit unui membru al grupării informaţia primită de la unul dintre oamenii legi care ajuta mafioţii că urmează arestări.


Acum , Orădan susţine că a ajuns ţinta foştilor săi prieteni care-l bănuiesc că ar fi colaborat cu anchetatorii. Proprietarul maşinii incendiate susţine că ameninţările au început să curgă din luna decembrie, fiindu-i transmise de Arba Adrian, zis „Topa”, care este dat în urmărire generală. În ultima perioadă i s-au cerut 3.000 euro, o datorie de care „Topa” şi-a adus aminte recent şi care, în realitate, ar fi fost taxă de protecţie. Ovidiu Orădan a declarat jurnaliştilor că a fost sunat pe mobil chiar şi de Uţu Rohozneanu, care este în puşcărie, acesta cerându-i să-şi plătească „datoria” pe care o are la „Topa”. După ameninţări, azi noapte, BMW-ul lui Orădan a fost incendiat în jurul orei 4 dimineaţa, când vecinii au auzit două bubuituri puternice. Pompierii au reuşit să stingă focul, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

1 COMENTARIU

  1. Asa le trebuie sa se manance intre ei, ca altfel politia, servicile de informatii, procuratura, etc. dorm profund! Si degeaba ar fi ei treji, ca doar cazurile se rezolva la judecatorie, se stie…;) Vai de mama noastra de adormiti, acceptam toate scursurile societatii printre noi, tratandu-i ca niste cetateni egali!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.