Ciuhandu: „PNŢCD nu are ce să caute într-o alianţă cu FSN”

Ciuhandu: „PNŢCD nu are ce să caute într-o alianţă cu FSN”

11
DISTRIBUIȚI

Anunţurile războinice ale noului şef al PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan,  care pofteşte trei colegii de deputaţi în Timiş şi anunţă că însuşi liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, l-ar fi chemat să se întâlneascăpentru a purta o discuţie cu privire la organizarea judeţeană a noii alianţe de dreapta, perfectată la nivel central, nu au rămas fără ecou. Gheorghe Ciuhandu a reacţionat astăzi printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a organizaţiei Timiş a PNŢCD pe care a condus-o în ultimii 12 ani până să fie debarcat.


„Din punctul meu de vedere, PNŢCD nu are ce să caute într-o alianţă cu FSN, indiferent că acest FSN este reprezentat de PDL sau de USL. Eu cred că PNŢCD mai există în ziua de azi, şi este dorit de diverşi, şi datorită faptului că are nişte principii. PNŢCD, cu procentul pe care îl are, reprezintă o oază de moralitate în politica românească. Iar acest PNŢCD trebuie reconstruit, dar fără compromisuri care ducă la pierderea puţinelor lucruri pe care le avem de oferit: principiile, istoria, tradiţiile şi revenirea la Monarhie Constituţională ca perspectivă de viitor pentru România”, a susţinut Ciuhandu.

11 COMENTARII

 1. cea mai proasta alianta pe care putea sa o faca pntcd-ul este alianta cu basescu care i-a adus in situatia asta pe vremea conventiei democrate. bine a spus cine a spus ca uitandu-ne istoria santem condamnati sa repetam greselile acesteia. TRAIASCA REGELE MIHAI, TRAIASCA MONARHIA!

 2. Vorbe frumoase, principii, dar faptele ce spun? De ce nu ati facut mai mult, cind ati fost la conducere? De acord cu d-voastra! PNTCD, daca merge dupa principiile adevarate si vechi ale partidului, nu are ce cauta cu PDL. Dar cum cred ca stiti, PNTCD nu mai este cel care a fost; nu stiu daca mai puteti face ceva, ca sa schimbati ceva… Pacat de cei care au crezut cu adevarat in PNTCD.

 3. 1 Decembrie 2009
  Geoană, Antonescu, Iohannis şi Ciuhandu au semnat „Parteneriatul pentru Timişoara”
  Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, şi cel al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, au semnat, marţi, „Parteneriatul pentru Timişoara”, un acord prin care edilul Timişoarei îl sprijină pe candidatul PSD la Preşedinţie.
  http://www.mediafax.ro/politic/geoana-antonescu-iohannis-si-ciuhandu-au-semnat-parteneriatul-pentru-timisoara-5145232

 4. „1 Decembrie 2009
  Geoană, Antonescu, Iohannis şi Ciuhandu au semnat “Parteneriatul pentru Timişoara”
  Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, şi cel al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, au semnat, marţi, “Parteneriatul pentru Timişoara”, un acord prin care edilul Timişoarei îl sprijină pe candidatul PSD la Preşedinţie.”

  MINCINOSUL CIUHANDU!

  In urma unui congres marcat de incidente, desfasurat sambata, 5 martie, si duminica, 6 martie, Partidul National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD) a fuzionat cu Uniunea pentru Reconstructia Romaniei (URR) si si-a schimbat numele in Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD).

  IUDÃ FÃTARNICÃ CE ESTI… CIUHANDU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.