Contrabandişti, prinşi cu ţigările-n tarabă

Contrabandişti, prinşi cu ţigările-n tarabă

4
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au reuşit, astăzi, să facă şi ei o captură mai serioasă de ţigări de contrabandă. Au descins la patru locaţii unde aveau informaţii că doi suspecţi, Gheorghe Lungu, de 66 ani şi Valentin Plosca, de 41 ani, au marfă – în locuinţele acestora şi în două tarabe din Piaţa Nouă.


În urma percheziţiilor, au fost confiscate 2100 pachete ţigări mărcile Pall Mall, Marble şi Viceroy. Cei doi bărbaţi au fost ridicaţi pentru audieri şi sunt cercetaţi penal pentru contrabandă.

4 COMENTARII

  1. Pe aia din piata 700 nu ii intreba nimeni nimic, vand tigari in fata politiei si nimeni nimic sunt o gloata de ei …. pushca mea de incompetenti dracului

  2. Si in Piata Iosefin e aceeasi treaba. Nu-i ia nimeni la intrebari. Ca sa nu mai vorbim de zona Giera-Banloc-Deta-Moravita… Doar pe astia cu trei lulele,trei surcele-i prind. Pe pestii mari ii lasa-n pace pare-se…

  3. pentru a fi stopata contrabanda cu tigari, ar trebuii sa fie sanctionat si cetateanul care cumpara tigari de la contrabandisti, de ce in italia sau anglia se poate o asemenea sanctiune iar la noi nu?

  4. Pentru „narcis”: inainte ar trebui sa fie controlati cei care au incurajat si profitat, de aceasta afacere, de-a lungul anilor. Cei care s-au imbogatit, vamesi, sefi, politisti, etc. si cind va fi ordine sus, atunci sint de acord sa procedeze asa si cu cetatenii care cumpara tigari. Parerea mea este ca aceasta afacere este condusa de sus, si sint prinsi pestisorii mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.