Cum i-a împiedicat ANAF-ul pe inculpaţii din lotul Moraviţa 2 să-şi recunoască...

Cum i-a împiedicat ANAF-ul pe inculpaţii din lotul Moraviţa 2 să-şi recunoască vina

2
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă, astăzi, mai mulţi poliţişti de frontieră şi vameşi din lotul Moraviţa 2 trimişi în judecată de DNA pentru fapte de corupţie erau pregătiţi să-şi recunoască vinovăţia în faţa Curţii de Apel Timişoara, acest lucru nu a fost posibil.


Asta pentru că judecătorul a constatat că nu au fost îndeplinite procedurile legale de citare a părţilor. Mai precis, instanţa a citat ANAF ca parte civilă, numai că instituţia a susţinut că nu trebuie să se prezinte, ci cei de la direcţia regională vamală, care au susţinut că nu au nici un amestec cu acest dosar. În aceste condiţii s-a decis citarea fiscului român atât la ANAF, la Autoritatea Naţională a Vămilor şi la Direcţia Regională a Vămilor Timişoara pentru ca procesul să meargă înainte. Inculpaţii vor putea să-şi recunoască vina, aşa cum a fost reţinută prin rechizitoriu, pentru a beneficia de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă, la următorul termen, dacă procedurile de citare vor fi îndeplinite.

2 COMENTARII

  1. foarte tare asta…:)
    pe cei din celalalt lot care au mers pe recunoastere i-au si condamnat fara a fi nevoie de citarea vamii.
    sa inteleg ca este nula condamnarea pentru ca nu au fost respectate procedurile??
    super tare…
    JUDECATORI VARZA SI INAPTI!!!!!!

  2. mei FF, nu jigni judecatorii ei nu este varza si inapti ei este98% mai corupti decit vamesii pe care-i judeca, ei este independenti, DA , CHIAR ASA SUNT INDEPENDENTI DE SPAGA….dar nu comentam hotaririle instantei, e bune intotdeauna, e pe lege, de s-ar pune odata si legea pe ei!!!!!!1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.