Cum vrea Bojin să facă ordine pe drumurile județene

Cum vrea Bojin să facă ordine pe drumurile județene

2
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin , a anunţat că împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş va începe o acţiune de corectarea a neregulilor de pe drumurile din judeţ.  Este vorba despre curăţirea drumurilor, aspect de care se vor ocupa primarii, dar şi de instalarea de noi panouri rutiere pentru a spori securitatea şoferilor şi pentru a facilitata orientarea pentru că ” sunt zone în care trebui să fii foarte bun cunoscător al locului sau să circuli pe drumuri care nu sunt asfaltate ca să nimereşti o localitate „, a explicat Bojin.


Costurile de realizare a panourilor vor fi suportate de la bugetul consiliului judeţean,  în vreme ce locurile de amplasare şi inscripţiile necesare vor fi stabilite de Poliţie.  Tot astăzi, Bojin a explicat că  o comisie va efectua verificări la drumul Timişoara – Pişchia – Maşloc, ” care arată aşa cum nu trebuie să arate de doi ani de zile un drum făcut nou. Urmează să constate o comisie specialitate pentru că ori sunt probleme legate de modul cum a fost executat ori legate de tonajul prea mare al vehiculelor care circulă pe rută „.

2 COMENTARII

  1. dar in transportul public in comun judetean cind o sa faca ordine? pt ca firmele astea de transport isi bat joc de calatori, autobuzele sunt supraaglomerate, de nu e voie conform legii, da degeaba. Politia nu ia nici o masura, iar firmele de transport cotizeaza la partide sa obtina rutele judetene care vor, inainte la pdl, acuma probabil la care sunt acuma si asa mergem inainte, iar noi calatorii la marea inghesuiala si bilete scumpe. speram ca dl. Bojin sa ia masuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.