Șeful PSD Timiș nu vrea să dea colegii „trădătorilor” plecați la UNPR

Șeful PSD Timiș nu vrea să dea colegii „trădătorilor” plecați la UNPR

4
DISTRIBUIȚI

Deşi la nivel naţional UNPR şi PSD au semnat un protocol de colaborare,  şeful social – democraţilor din Timiş, Titu Bojin, spune că nu ştie exact ce presupune acest acord .  „Am înţeles că s-a semnat la nivel naţional, nu ştiu în ce măsură ne obligă să avem colaborarea cu cei de la UNPR pe plan local „.


Cu toate acestea, chiar dacă de la nivel central se va impune o colaborare, Titu Bojin nu i-a uitat pe trădătorii Ion Răducanu, Maria Barna şi Mariea Ştefan şi a promis că ” dacă ne obligă să dăm un post la UNPR nu este obligatoriu să fie candidaţi cei care ne-au trădat „.

4 COMENTARII

  1. LA FINANTE TIMISOARA TREBUIE SCHIMBATI TOTI DIRECTORI SI SEFI DE SERVICI SUNT BOLNAVI INTREBATI ANGAJATI !!! SINDICATELE SUNT PE FELIE CU DIRECTORI SI SEFI SI FAC PARTE SI DIN PDL

  2. S-a ‘mbatat iar mosu’, nu-l ascultati, îl ducem mâine la o zama de varza la Zefir si-si revine ca e foarte stresat in noul post, nu-‘ntelege nimic. I le explici ca la copilul mic si dup’ aia te întreabă de parca n-a auzit nimic! Ce sa fie tataie, un fluture…. Se linisteste, ne mai costa un vin la moticicu’ si gata, trebuie dus mosu’ acasă, mâine ai treaba sa semnezi acte, multe acte. Piesce, mult piesce, poate sa-si implineasca visul de proletar… Sa manance mult piesce…

  3. Bine faci domnule Bojin. Daca va candida vaca aia slinoasa si urat mirositoare pe colegiul 4 , sunt sigur ca nu va castiga , cel putin PSD-ul nu o va vota. Va sugerez , domnule Bojin sa urgentati schimbarea directorilor portocalio-bozgoresti din judet. Se vorbeste ca unii din directorii portocalii si-au cumparat deja posturile pe mai departe , unii trecand cu arme si bagaje in tabara USL cu sustinerea ( dezinteresata !!!!) unor lideri importanti din USL. Cei care nu vor fi schimbati vor fi demascati public cum , cine si pentru cat i-au pastrat in functii. Va doresc succes d-le Bojin si d-le Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.