După ce a inspectat colegiul 3 în secret, Blaga rugat de PD-L...

După ce a inspectat colegiul 3 în secret, Blaga rugat de PD-L Timiș să candideze printr-o scrisoare după modelul Ceaușescu

5
DISTRIBUIȚI

Primăvara nu-i ca toamna, a demonstrat liderul PD-L Vasile Blaga. Dacă în campania pentru alegerile locale acesta a defilat prin centrul Timişoarei alături de liderii filialei judeţene, iată că acum, după ce USL şi-a adjudecat primăria şi consiliul judeţean, Vasile Blaga s-a aflat vreme de două zile în Timiş, în secret,  pentru a inspecta îndeaproape Colegiul 3 pe care ar putea candida pentru un post de senator. Se pare însă că decizia de a candida pe Timiş nu este bătută în cuie, motiv petru care, în caz că Blaga va alege un alt judeţ, pedeliştii timişeni au ţinut să ataşeze o dovadă a dorinţei  lor arzătoare de a se mândri cu o asemenea candidatură.  Iată un fragment din scrisoarea  ataşată comunicatului de presă al PD-L Timiş prin are, practic, şeful Blaga este „somat” să aleagă Colegiul 3, căci fără oameni ca el „nu ne vom putea duce la bun sfârșit menirea”.


„ De aceea, în mod natural, vă adresăm invitația de a candida la alegerile parlamentare din decembrie 2012, în Colegiul Electoral 3 Senat, din județul Timiș. Atunci când există valori şi ele sunt împărtăşite, graniţele dispar. Într-o Românie, ţară europeană, este important, mai mult decât oricând, ca cetăţenii sa fie reprezentaţi de oameni ca dumneavoastă, dedicaţi interesului naţional. Altfel, nu ne vom putea duce la bun sfârșit menirea. Maniera în care ați răspuns de fiecare dată așteptărilor noastre, ne indreptățește să afirmăm că parteneriatul  cu dumneavoastră  ne onorează. Acum, vă rugam să aveți încredere în familia PDL Timiș, familie în care ați fost tot timpul prezent, chiar dacă fizic ne-ați lipsit uneori. Vă împrumutăm o parte din respectul și gratitudinea pe care v-o purtăm, cu speranța că acceptați propunerea noastră, urmând ca aceste sentimente să redevină un întreg prin prezența dumneavoastră în Timiș”.

5 COMENTARII

 1. Asemenea scrisorele se redactau pe vremuri avand ca adrisant tovarasu’ sau tovarasa….. Ce penibil, penibil, penibil…. Niste lingai nenorocoti fara pic de demnitate, nascuti sa fie slugi…
  astia or fi oameni care se temeau ca daca nu va fi Basescu reales, Romania se intoarce la comunism????….
  „Va imprumutam o parte din respectul si gratitudinea pe care v-o purtam”………
  – de ce sa le imprumute – ca sa le primeasca inapoi???
  – de ce numai „o parte”, si nu tot respectul si toata gratitudinea???
  – de ce „v-o”, si nu „vi le”????????
  Cat despre faptul ca acest individ a vizitat Timisoara in secret, este firesc – nu imi imagienz ca stie ca trebuie sa se furiseze pe langa garduri, pe langa pereti, cred ca pur si simplu stie ca el si stapanul sau nu sunt doriti de cetateni…

 2. Nu e o surpriza ca Blaga este pedelistul de vaza, nu a demonstrat decat asta in ultimii ani. Oricine e in barca basista duce, inevitabil, la distrugerea tarii si a celor multi, doar in interesul personal si de partid. Din pacate, sunt tot ei si tot acolo, este o situatie ingrozito de prelungita, pare fara iesire atata timp cat nu dispar de pe scena politica. Jocul lor mizerabil suceste mintile celor creduli sau celor care au un interes material imediat. Pe cei care am ramas intregi la cap ne trec fiori de groaza la gandul alegerilor din decembrie.

 3. Penibil, mi e scarba de asemenea comportament limbistic sau cum zicea titlul: pupincurist. Blaga e un om corupt nu un inger de politician, poate cel mai corupt din Romania.Nu inteleg de ce DNA nu da drumul la tot ce se știe despre vama, comisioane, sacose, drumuri la București, etc.
  Cât despre PDL, acest partid e distrus de Popoviciu si gasca de slugi care au făcut muuulti bani pe vremea guvernării.Exact cam cum a pus Udrea PDL Bucuresti pe butuci cu imaginea ei „buna” , cam asta e si acest pitziponk politic protejat de Ostaficiuc .Nu te lăsa Bojine, intra in lupta ca-l faci praf pe buldog, se va chema Azorel după alegeri!

 4. Uitati-va la mutrele lor… Unul si unul; Nesimtitul de Boureanu,si el prezent. Vai de Timis si de Timisoara; nu am avut noi prostii nostri, acum . vin toate adunaturile sa candideze in Banat. Si ce-i mai rau, ca nimeni nu ii cerceteaza pe cei de-aici: Ciobanu, Popoviciu, Sanmartinean,etc. Isi vad linistiti de afaceri mai departe. Nimeni nu vede, nu aude, nu vorbeste; ma refer la procurorii sustinuti de PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.