Primul meci oficial al ACS Poli Timişoara, bântuit de fantoma alb-violetă

Primul meci oficial al ACS Poli Timişoara, bântuit de fantoma alb-violetă

2
DISTRIBUIȚI

Nici măcar meciul cu eterna rivală a Timişoarei, UTA Arad, n-a crescut adrenalina pe stadionul „Dan  Păltinişanu unde proaspăt înfiinţata ACS Poli Timişoara a jucat primul meci oficial. Atmosfera a fost una de înmormântare, cele câteva duzini de puşti cu două steaguri alb-violete neputând să înlocuiască celebra galerie Comando Viola Ultra Curva Sud. Aşa că fondul sonor a fost asigurat de cei aproximativ 200 de suporteri ai UTA, cărora liderii galeriei alb-roşe le-au cerut „să respectăm pactul făcut. Nu înjurăm. Doar ne încurajăm echipa”. Deşi primarul Nicolae Robu a dat intrarea liberă la poporul alegător, în tribune nu au fost decât câteva mii de timişoreni. „Ce echipă joacă? Nu e Poli nu?”, făceau haz de necaz spectatorii. Arădenii au pus sare pe rană, afişând un banner pe care stătea scris „ACS Recaş nu e Poli”.


Până şi pe acoperişurile băncilor tehnice a rămas scris POLI.ro. Când gazdele au tras primul şut mai periculos, atunci s-a mai dezmorţit atmosfera, dar numai pentru câteva secunde. În cea de a doua repriză, singurul lucru demn de remarcat, în prima fază, a fost aprinderea torţelor sun privirile poliţiştilor locali transformaţi în stewarzi  – una la timişoreni şi vreo şase de către galeria arădeană. Timişorenii au avut parte de primul gol înscris de ACS Timişoara în minutul 78- un şut plasat al lui Cristian Boldea care l-a învins pe portarul arădean. După câteva minute a venit rândul oaspeţilor să se bucure, după ce Cornelius Miron a restabilit egalitatea după un şut din interiorul careului. Meciul s-a terminat 1-1, ACS Poli Timişoara plecând la vestiar după ce a fost aplaudată de cei aproximativ 80 de puştani care  au ocupat locurile galeriei. Plus primarul Nicolae Robu de la tribuna oficială.

2 COMENTARII

  1. Nu eram neaparat de acord cu investitori gen Iancu sau altii, insa imaginea meciului de astazi a fost DEZOLANTA! Lasand la o parte cvasi-anonimatul jucatorilor timisoreni, tribunele aratau ca dupa razboi, razletii spectatori neavand nimic de-a face cu atmosfera meciurilor lui Poli cea de odinioara. Ne place, nu ne place, ce am vazut astazi nu este fotbal, echipa nu poate fi sustinuta doar cu entuziasm sau cu putinii bani publici alocati. Poli, Timisoara, Spectatorii, Peluzele, au nevoie de unul sau mai multi investitori seriosi, care din fericire exista in Timisoara (nu are rost acum sa facem o enumerare, se stiu ei). Din nefericire insa, acestia au fugit permanent de prima echipa a orasului, acum fiind obligati sa asistam la mariaje penibile gen Recas + Timisoara. Departe de mine gandul de a jigni Orasul Recas, insa Poli Timisoara INSEAMNA ALTCEVA. Chiar daca Domnul Primar Robu a facut tot ce omeneste este posibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.